2777
2789
عنوان

ناخواسته هستم

115 بازدید | 12 پست

خیلی خانواده خوبی دارم باهام خوب رفتار میشه 

اما از وقتی بهم گفتن ناخواسته بودی یه حس بدی دارم همش حس میکنم اضافه اییم هرکاریو مامانم امتحان کرد تا سقط شم اما نشدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فرق تو با بقیه اینه که بقیه ناخواسته موندن ، بی خیال 

این همه آدم تینجا ناخواسته باردار شدن حتی می خواستگ بندازن بعد تاپیک زدن حدایا شکرت ، هزار تاشو دیدم، مامان شما هم یکیش 

بچه ناخوایته عزیزتره یکی خواهر کوچیکم یکی پسرم شکر بخاطر وجود جفتشون شما هدیه خداوند بودین

یکی این پست ، شاهد پستم . دلیل نمیشه ناخواسته رو نخوان ، من عمه ام هر کاری کرد بچش بیفته چون واقعا نمی تونست، حالش خوب نبود الان مگه این بچه یه چیز دیگه س برام

بیخیال از خودت قربانی نساز . شرایطشو نداشتن اون موقع کاری کردن به منم همینو گفتن وقتی میبینم رفتارشون الان خوبه خودمو تو تله روانی رهاشدگی نمیندازم

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

وقتی باهات خوب رفتار میکنن دوست دارن چرا زندگی به خودت زهرمار میکنی؟ بیخیال ... همه‌ی آدما در طول زندگی شون تصمیم میگیرن و پشیمون میشن هیچکس از کاری که داره انجام میده ۱۰۰ درصد مطمئن نیست. تا حالا خودت پشیمون نشدی از تصمیمت، هدفت، راهی که داری میری؟