2777
2789
عنوان

از صبح که عکس و فیلم قدیمی شوهرم و دیدم حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 109 پست

دنبال خراب کردن زندگیت میگردی عزیزم

ولش کنا، اون واسه گذشته بوده، همه آدما یه گذشته ای دارن قرار نیس ک هر اتفاقی تو گذشته  افتاده بازگو کنن، 

چقد مشاورا به دخترا میگن از روابط گذشتتون به همسر آیندتون نگین، خب این شامل حال پسرا هم میشه دیگه 

وا چی میگی مگه گفتع تو دوران متاهلی با کسی هست که میگی شوهرش میگه حالا ک نفهمیده برم باهاش اصلا مگه ...

چی بگم والا

من اخلاق خودم این طوریه اگه نگم موهام سفید میشه معدم به هم میریزه پرخاشگر میشم

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

بهشم گفتم هرجور خودت صلاح می دونی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چرا تا الان باید نگه می‌داشت

به هر دلیلی. کنکاش تو زندگی خصوصی شوهرت قبل از تو کار بسیار اشتباهی بوده که تاوانش رو حالا باید تا آخر عمرت بدی و با این حس بد باید کنار بیای. به هر حال به خودت فکر کن و دوست پسرهای قدیمی ات. این جوری شوهرت رو بهتر درک خواهی کرد

میگه تو کامپیوتره قدیمیش بوده بعد از مدتها روشنش کرده گلم

نه مطمئنم دیدتشون چند وقت پیش وقتی میرفتم سرکار رفت پای سیستمش بعد از مدت ها و صد در صد همون موقع دیده بودشون

میگه تو کامپیوتره قدیمیش بوده بعد از مدتها روشنش کرده گلم

تو اگه بودی به هم نمیریختی؟

خیلی ریلکس میگفتی اوکی مال گذشتشه؟!

اگه آره که خیلی دل گنده ای

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خب این که هر کسی یه گذشته ای داره طبیعیه خانم

ولی خب این گذشته گاهی قشنگ نی 

و نکته مهم تر اینه که ایشون پنهون کردن و گفتن شما اولین خانم تو زندگیش بودین قابل توجه هستش 

خب این که هر کسی یه گذشته ای داره طبیعیه خانمولی خب این گذشته گاهی قشنگ نی و نکته مهم تر اینه که ای ...

دقیقا... و اینکه با یک خانم مطلقه هم بوده وقطعا رابطه جنسی هم داشته