2777
2789
عنوان

شریک جرم شوهرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2974 بازدید | 118 پست
منم از بچگی زیاد می خوردم معتاد شدم ،به خاطرش هم همیشه کمبود کلسیم دارم نمی خوام اونام مثل من شن 🥺

منم کمخونی دارم ولی عادت بچگیمه ،جلو رشدواشتهای بچه ها رومیگیره لزومی نداره معتادش بشن ،ما که نمیخاییم موادمخدر بکشیم یه پفکه پفففک ،نوش جونت بخور 

خواهش میکنم ...مربی بهداشت هستم و ممنونم حواست به سلامت غذای بچه هات هست همیشه سالم باشین 😘🌹

فدات عزیزم ،منم علوم تربیتی خوندم می‌دونم چه آثاری داره این چیزا حتی روی رشد مغزی بچه ام تاثیر داره نمی خوام بهشون صدمه برسه ،به جاش همیشه براشون  چهار مغز و سنجد و عناب میدم  خدا رو شکر ذائقه شون هم طوری هست که این چیزا بیشتر دوست دارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلی پیتزای ایتالیایی جز مفید ترین غذا هاستولی توی ایران نه چون نه پنیر پیتزای خوبه ، نه روغنش روغن ز ...

دختر من از دو سالگی پیتزا می خوره لااقل هفته ای یکبار پنیر پیتزا یا سوسیس کالباس می خوره.اصلا هم کوتاه نمیاد.باباش میگه واسش نخرم فردا روز سر همین پیتزا فریبش میدن.بذار چشم و دل سیر باش😂😂

منم کمخونی دارم ولی عادت بچگیمه ،جلو رشدواشتهای بچه ها رومیگیره لزومی نداره معتادش بشن ،ما که نمیخای ...

یه جور حس خوب میده حس باز گشت به کودکی ،چون ما با این چیزا خاطره شیرین داریم 😍

مضره واقعا بهانه نیست همه مواد اولیه اش مشکل داره

اگر اینطوریه دست روی هر چیزی که بذارید مضره.شیر پاستوریزه ابعضی وقتا موادی میزنن بهش که سریع فاسد نشه و یا شیر فاشد رو با مواد شیمیایی احیا میکنن.گوشت چون توی دامداریها نون کپک زده که حاوی سم سرطان زای افلا تو کسنه به دامها میدن.نمیدونم برنج هندی که با مواد شیمایی اصلاح شده.ماکارونی افزودنیهای مضر داره.همین شکری که می خوریم با اهک سفید میشه و هر ماده غذایی فراوری شده توی ایران همینه.دیگه بدنامون اداپته شده ما

اگر اینطوریه دست روی هر چیزی که بذارید مضره.شیر پاستوریزه ابعضی وقتا موادی میزنن بهش که سریع فاسد نش ...

درسته ولی تا یه جایی میشه رعایت کرد مثلا سوسیس کالباس کار خونه ای پر از نیترات و موادی هست که باعث پوکی استخوان میشه در کوتاه مدت

صد در صد.انشاله وضعیت اقتصاد کشورمون درست بشه.کیفیت مواد غذایی هم بالا میره و با خیال راحت می تونیم ...

ان‌ شاءالله‌ ،واقعا هر چی مریضی هست سر همین غذامونه ،حتی آبمون هم سالم نیست 😓🥲

ما نوشابه میخوریم ولی به بچم یاد دادیم بد مزه اس البته برا اون دوغ میخریم گاهی هم آب ولی پفک رو شاید سالی یکی دوبار یواشکی ازش بخوریم

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه