2777
2789
عنوان

بگید کی مقصرهههههههههه

129 بازدید | 16 پست

تو عقدیم چند روزه سرما خوردم همسرم امشب قرار بود بیاد عیادتم چند روز پیش ماشینش خراب بود فکر کردم هنوز خرابه دو ساعت پیشم گفت ماشین بار نداره من تو ذهنم همون خراب بود فکر کردم هنوز خرابه گفتم سختته میخوای امشب نیا همون فردا همو میبینیم

اینم چتمون مای لاو شوهرمه

ghafourian: میگم ماشین نداری سختته

ghafourian: میخوای همون فردا همو ببینیم

My Love: ماشین ک دارم

My Love: ولی باشه عزیزم

ghafourian: اوکی 😁

My Love: خدایی تا گفتی ایمان فهمیدم اینو میخای بگی

My Love: در این حد ب شناخت رسیدیم ک پیش بینی میکنیم همو

ghafourian: فکر کردم ماشین نداری

ghafourian: سریع گفتی باشه 😕

My Love: می‌تونستی بپرسی

My Love: اشکال نداره

ghafourian: خب میگفتی نه عزیزم ماشین دارم

My Love: اینو موقعی گفتم ن ماشین دارم باید میگفتی

My Love: حالا مهم نیس بیخیال

ghafourian: بالاتر گفتی ماشین بار داره فکر کردم نوشتی ماشین ندارم براهمون گفتم

ghafourian: یچی دیگ خوندم

My Love: ن الان ک گفتم ماشین دارم واضح گفتم الان

ghafourian: خب گفتی ماشین که دارم

ghafourian: پشتش سریع گفتی باشه عزیزم

My Love: بیخیال نیومدم دیگه

My Love: چخبر؟

ghafourian: سلامتی

My Love: ببین بدون اینکه بپرسی میگی ماشین ک نداری ینی نیا دیگه

My Love: خودت میپیچونی چرا

My Love: من پیچونده شدم🤣

My Love: خودت نپیچو

My Love: بعد ک گفتم دارم هم گفتی اوکی نگفتی من فکر کردم ماشین نداری

My Love: حالا هم مهم نیس

My Love: میخاستم بیام عیادت ی وقت دیگه

ghafourian: اوکی

My Love: فردا صبح میخام برم خسته ام

My Love: شبت بخیر فعلا

ghafourian: شبت بخیر فعلا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به شوهرت بگو میخوای درسته نه میخای 🤭

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

این دفعه نمیدونم مقصر کیه

فقط

چرا یه کلمه ای جوابشو میدی؟

چرا وقتی سؤتفاهمی بینتون پیش میاد بجای حرف و صحبت با یه اکی،صورت مسئله رو پاک میکنی؟

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

این دفعه نمیدونم مقصر کیهفقطچرا یه کلمه ای جوابشو میدی؟چرا وقتی سؤتفاهمی بینتون پیش میاد بجای حرف و ...

چون اگه بگم تا صبح ادامه میده یبار سر یه سو تفاهم چهار ساعت تو چت بحث کرد 

سر اینکه گفتم میخواییم بریم روستا میای باهم بریم 

بعد گفتم چرا گفتی میای باهم بریم چرا برنامشو از قبل چیندی من چند روز پیش گفتم خودمون اونروز بریم بیرون من اصلا یادم نبود  منم هی میگفتم حالا چیزی نشده بریم بیرون می‌گفت نه تو ترجیحا من نیستم خانوادته هزارتا چرتو پرت سرهم کرد دیوونم کرده😭