2777
2789

خرابا شانس دارن!

خرابا شاید عملکردشون غلط باشه 

ولی استراتژی شون درسته

اونا سه تا اصل رو همیشه رعایت میکنن:

۱_ تا پسری سودی مخصوصا اقتصادی نداشته باشه از نگاهشون کنسله

۲_ کلا دلشون واسه پسرا نمیسوزه 

۳_ هیج وقت عاشق نمیشن 

میشه آدم خراب نباشه ولی از استراتژی اونا واسه پارتنر، نامزد یا همسرش استفاده کنه چون لااقل درباره آقایون ایرانی خوب جواب داده😂😂😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

یکیشم حس ششمی

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب مشکل اینه طرف با این همه اپشن منفی بازم کلی طرفدار داره بعد یکی عکس این موضوع ی گوزو گیرش میاد باید کلی منت پرنسسعلیم بکشه. من خودم بودم سگم طرفم نمیمومد😂😑

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خب مشکل اینه طرف با این همه اپشن منفی بازم کلی طرفدار داره بعد یکی عکس این موضوع ی گوزو گیرش میاد با ...

خرابا اصلا پرنسسعلی ها رو آدم حساب نمیکنن😂😂😂

معادل کلمه خراب باتجربه‌ی مذکر شناسه😂مهارت کمی هم نیست آدم هر چی رو خوب بشناسه می‌تونه ازش استفاده ...

بدون تجربه هم میشه به شناخت رسید 😂

خرابا اصلا پرنسسعلی ها رو آدم حساب نمیکنن😂😂😂

هی  تازه خرابا همشونم زشتن من دقت کردم  بازم شانسسسس شانس خواهر من 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
هی تازه خرابا همشونم زشتن من دقت کردم بازم شانسسسس شانس خواهر من

آفرین نکته به جایی بود😂

چون اصلا مردا جذب زیبایی نمیشن ، خودتو دست بالا بگیری فکر میکنن واقعا شاخی😎