2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم امتحانمم که نخوندم 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 189 پست
چند درصدشون خوشگل بودن؟

هرچند درصدی که بودن بازنمیشه جمع بست بگیم که کل جهان دخترایی که تو بلوغن زشتن فلانن نمیشه اینجوری نظرداد صحبتتون غیرمنطقیه

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه کاری از ما برمیاد

گفتم آدم صحبت کنه بهتره همین..

من به پدرم اعتماد ندارم چه برسه روانو نمیدونم.. مشاور

الان ما جزو اون چند درصد پایین نیستیمکل زندگیمون ول کنیم غصه بخوریم

تو ایران حرفش همینه خارجیا الان همچین حرفی میزنن؟

به خودت داری آسیب میزنیبه روح و روانت

نمیدونم شاد مشکلی بوده که اینجوری نمیتونم اعتماد کنم 🙁

شاید یه مشکل ریشه ایه

تو خارجی؟

نه نیستم ولی خب.. تلویزیون نت روببینی، بعدش میبینی که از بچه هاشون حمایت میکنن اینجاون فرهنگمون روبه پایینه مثلا خانواده ایرانی اینجوری رفتارمیکنن همه ایرانیا هرنوجوون روببینی مشکل دارن تو خانواده هاشون 

نه لج کردی میخوای همه تائید کنن حرفات بگن اره بدبختی ، راه نداره ، وای آی هوار

نه طبیعتمه.. توحالت عادیم همینجوریم ربطی به هورمون نداره چون هیچکس رفتارش مثل من نیستش که 

نه نیستم ولی خب.. تلویزیون نت روببینی، بعدش میبینی که از بچه هاشون حمایت میکنن اینجاون فرهنگمون روبه ...

تو تلویزیون خودمونم اوضاع گل و بلبله ولی حقیقت چیز دیگه است

تو توی جامعه کنونی هستی و موارد زیاد روی زندگیت تاثیر میزارن که مثل خارجی ها نباشی

🪸🐠🫧

نه طبیعتمه.. توحالت عادیم همینجوریم ربطی به هورمون نداره چون هیچکس رفتارش مثل من نیستش که

درکت نمیکنم نه خودت نه اون جامعه آرمانی توی ذهنت

چون من توی دنیای واقعی دارم زندگی میکنم سنمم از خیال و رویاپردازی گذاشته چون حقیقت جامعه کوبیده شده تو صورتم نمیتونم انکارش کنم

اگر بتونم تغییرش میدم یا رفتار اطرافیان رو یا جایی که هستم

🪸🐠🫧

تو تلویزیون خودمونم اوضاع گل و بلبله ولی حقیقت چیز دیگه استتو توی جامعه کنونی هستی و موارد زیاد روی ...

اوم

شرمنده ها تند رفتم تواین یکی دوساعت فکرم درگیر بود اصلا درسام پهنه رومیز مثلا خواستم بخونم که نشد 🙁