2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184301 بازدید | 852 پست
من خودم تجربه داشتم .. بعضی پسرا از اون چیزی ک فکر میکنیم خیلی خیلی خیلی ........ هستن.. طرف اسی هم ...

منم میگم این نمیخواد بگیره ... ولی اگر اسی اینو فهمید...واقعا کاش ادم‌با هیچ پسری نره تو رابطه رسما اش و لاش میاد بیرون

منم میگم این نمیخواد بگیره ... ولی اگر اسی اینو فهمید...واقعا کاش ادم‌با هیچ پسری نره تو رابطه رسما ...

متوجه نمیشه ک طرفش چقدر کلاش و شارلاتانه .. 

هر چی هم خانما اینجا بگن آخرش میگه دل بسته شدم 🥴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متوجه نمیشه ک طرفش چقدر کلاش و شارلاتانه .. هر چی هم خانما اینجا بگن آخرش میگه دل بسته شدم 🥴

اره قرار نیست دل بکنه 

ولی خب بالاخره خسته میشه شاید بعد هفت هشت سال 

دیگه وقتی عمرش  رفت 

اما ب کی داری میگی 

ی زنه می‌شناختم هشت سال درگیر بود 

میدونی عزیزم چرا ما خانمها همیشه تو رابطه آسیب می‌بینیم چون همه چیز رو احساسی می‌بینیم همه چی رو گنده میکنیم اون به تو به چشم یه دوست معمولی نگاه میکرده و باهات چت میکرده و لاس میزده همین !!!! ولی تو توی ذهنت از اون شاهزاده سوار برچسب سفید ساختی !! مردا خیلی بی خیال ان خیلی ..... اکثراااا هم تو رابطه دختر و پسر کسی که آسیب میبینه دختر هستش  پس این رابطه رو هرچی سریعتر تموم کن و طرف و بلاک کن بره چی آخه انقدر وابسته شدی یه ساعت گریه میکنی بابای بچه هات نیستش که ولش کن بره بابا ...... من حس هام همه درست درمیاد از چت های  این پسر میفهمم جز تو باچند دختردیگه هست و درضمن خیلی مغرور و گستاخ و رک هست خودشو خیلی ازت برتر میدونه حس میکنم زیادی رو دادی بهش و بیش از حد خودش بهش اهمیت میدادی آخه دختر خانمها حیف شما ها نیست خودتون رو بازیچه دست پسرهای بی سروپا میکنین دختر باید مثل مروارید تو صدف با ارزش و دست نیافتنی باشه 😍 این نظر منه 

مامان ۲ تاپسر شیطون و یه دختر دسته گل خدا جونم مرسی بابت هدیه های قشنگت 💚💚💚 
جدی باهاش حرف زدم الانم گفت موندنی میمونه رفتنیم میره من چیکارمیتونم بکنم

هیج کار عزیزم این برات شوهر نمیشه مثل من تمومش کن بره یا اگه نرفتی هم فقط دوستش باش

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

اینکه سرکار هستی ب کنار 

و همه چیزایی ک دوستان گفتن درست...! اونا هم ب کنار!

تفاوت فرهنگی و شهری و خونوادگی و شخصی ب کنارررر!!

یک درصد به فرض هم که ازدواج شما و اون پسر اراکی شکل بگیره ک نمیگیره! راه دور وحشتناک سخته اونم واسه کسی ک تو خونواده سنتی و پر از وابستگی بزرگ شده! 

شاید الان تو خونه سخت بگذره ولیییی همین ک عقد خونده بشه اونوقت میفهمی چقد وابسته ی همین خونواده ی سمی و سنتی ای!!

ب خواستگارات جدی تر فک کن ... ازدواج ک کنی خود ب خود فراموش میشه انگار ک اصلا نبوده و عشق بین تو و همسرت هم ایجاد میشه بشرطی ک درست و با چشم باز انتخاب کنی...

منم احمق شدم ۳ سال دوست بودم ۲۴ ساعت پیش هم بودیم گفتم کم کم درست میشه ،این ادم تا قله ی کوه با من اومد تو دوستی!!

الان ۶ ماهه ازدواج کردم تا سر کوچه پیاده نیومده باهام!!

چقدددددد ب من گفتن بعد عقد عوض میشه همه چی ۲۰ درصد بدتر در نظر بگیر من گفتم ن بابا اینکه کار خاصی نمیکنه من همینجوری هم قبولش دارم ولی واقعا بعد عقد عوض میشن!!

تازه واس من ک انقد مهربون بود و خرج میکرد و ۵ دیقه دور از من نمیتونست وایسه!! الان میگه برو یک روز و یکم بزار واس خودم باشم..!!

ببین درست ک نمیتونی کنی هیچ! تو خلق و خوی اون رو می‌گیری و چون رفتار زن اینه ای هست و بازتابی از برخورد مرده..

کاش کاش کاااش 

ول کنی این عوضی و همین امشب دیگه جواب یه پیامش ندی و یسال دیگه برگردی به کارات نگاه کنی چه  چقدرر احمقانس وایی اگه خواهرم بودی واقعا میزدم تو گوشت که چرا ایقدر خودتو کوچیک کردی 

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .

باهاش کات کن عزیزم، مطمئن باش اگر دوستت داشت حتما ناراحت میشد، ولی بخاطر تحریک حسادتش لازم نیست ازدواج کنی، فقط بگو میخوام باهات کات کنم، 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۹   وزن هدف  ۶۰

سلام عزیزم 

خیلی از تاپیک های قبلتو خوندم از خدا برات آرامش و آسایش میخوام 

همه چیزو بسپار به خودش و رابطتو با خدا بهتر کن چون معجزه وار میبینی مشکلات حل میشن و بهترین روزی ها از هر نظر از جایی که فکرشو نمی کنی خدا بهت میده... فقط کافیه برگردی  

اره قرار نیست دل بکنه ولی خب بالاخره خسته میشه شاید بعد هفت هشت سال دیگه وقتی عمرش رفت اما ب کی دار ...

دوست و همکلاسی یکی از آشناهام، بعد از یازده سال رابطه لانگ با استادش و استرس‌‌هایی که کشید متأسفانه سرطان گرفت و جوون فوت شد💔

آقا هم بعد که فهمید داره شیمی درمانی میشه فقط برای خوابوندن وجدانش (که شک دارم وجدانی داشت) سوری اومد خواستگاری و مراسم تشییع جنازه اومد، 

وقتی اومده بود خواستگاری از ذوقش می‌گفت دیدین که بالاخره اومد دیدین اومد خواستگاری دیدین سرکاری نبود💔

هرچی استرس و فشار روحی بیشتر باشه، سیستم ایمنی ضعیف تر میشه و نتیجه‌اش میشه انواع بیماری لاعلاج به اسم سرطان.. 

کاش ما خانم‌ها انقدررررر همه چی جدی نمی گرفتیم و یک درصدی از زدن به در بی‌خیالی و در لحظه زندگی کردن رو از آقایون یاد می‌گرفتیم