2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184317 بازدید | 852 پست
ترس منم سراخلاقشه اصلا خودمم میدونستم بخاطراخلاقش ممکنه بهم نرسیم نمیدونم چرا باز بخاطر واکنشش تا ای ...

خب پس الان دیگه چته...

نه محبت میکنه نه میاد سمتت نه احترام میزاره بهت..

واقعا نمیفهمم چرا الان موندی؟،

الان برات ارزش قائل نیس دو روز دیگ میخاد چیکا کنه پس...

الانم ک واکنششو دیدی ک براش مهم نبود پس همینو برا خودت بهونه کن و دل بکن دیگ.‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا داری الکی میگی من که میدونم‌تو ازش دل نمیکنی برای هیچ کسی کامنت نمیزارم‌اکثرا برای تو گذاشتم حرف ...

میدونی بهمم چی میگه

میگه رابطه ما هیچوقت بهم نمیخوره مگه تو خرابش کنی

قشنگ میندازه گردن من

گفتم اگ من برمم خاطر کارای توبوده ها میگه نه من کاری نکردم من دوستت دارمو تا اخرش هستم شرایطشم پیش بیاد و اگ قسمت باشه اوکی میشه همه چی تو جا میزنیو میری

قشنک میندازه گردن من

میدونی بهمم چی میگهمیگه رابطه ما هیچوقت بهم نمیخوره مگه تو خرابش کنیقشنگ میندازه گردن منگفتم اگ من ب ...

خب عزیزدلم بزار بندازه گردن تو اصن چ اهمیتی داره ..

اصن بگو اره وقتی اخلاقاتو میبینم..وقتی حرفا و رفتاراتو میبینم دیگ دل موندن ندارم.‌.بگو من برا خودم ارزش قاعلم و یکیو میخام ک برام ارزش قاعل شه.. نه این که دوستاش اولویتش باشن..و نه زنگی نه دیدنی .. ب چی دل خوش کنم اصن..

وااا

خب پس الان دیگه چته...نه محبت میکنه نه میاد سمتت نه احترام میزاره بهت..واقعا نمیفهمم چرا الان موندی؟ ...

خلم ازبس انقد که بابام توخونه تحقیرم کرده باهام بدرفتاری کرده🚶‍♀️ رفتم پناه اوردم به این اینم همونجوری کرد باهام گفتم بابامو نتونستم درست کنم اینو شاید بتونم بامحبت اوکی کنم اما نمیدونم نمیشد کلا

بعد خیلی عجیب وابسته شدم شاید چون خیلی تنها بودم خیلی تنها

میدونی بهمم چی میگهمیگه رابطه ما هیچوقت بهم نمیخوره مگه تو خرابش کنیقشنگ میندازه گردن منگفتم اگ من ب ...

حیف اینجا عمومی هست حیف من نمی تونم به تو خیلی چیزا رو اینجا میگم .ولی میتونم تا صبح برات از رابطه هایی بگم که این مدلی چندین سال طول کشید فکر نکن نمی فهمم درد نکشیدم اومدم الکی دارم میگم .تو سنت کمه من چون درد کشیدم چون دقیقا این چیزا رو شنیدم بهت میگم . نکن . من که میدونم تو دل نمیکنی کات میکنی برمیگردی میبخشی عاشقشی  میگی گور بابای زندگی ، سرما بخوره تب میکنی ولی به خدا قسم عزیزم پسزی که بخواد میاد جلو و من دیدم تو هزاران ادم ... این قرار نیست بیاد الان . تا سال بعد شاید اصلا افتاد مرد یا مردی یا هر چی . خب کات کن درد بکش گریه کن با یه غم با ی خنجر تو قلبت زندگی کن ولی الان نه سه سال بعد دست از پا دراز تر ...هعی کاش تو میفهمیدی چقدر برای تو زود دیر میشه کلا تو زندگی و اون میتونه ب راحتی بگه خب نشد شرایط جور نشد خدافظ

خلم ازبس انقد که بابام توخونه تحقیرم کرده باهام بدرفتاری کرده🚶‍♀️ رفتم پناه اوردم به این اینم همونج ...

ببین قسم میخورم که هیچ آدمی اخلاق و رفتارش درس نمیشه.. اگ قسم بخوره اگ قول بده شاید یه مدتی تظاهر کنه ک دوس شده ولی بعد دوباره روز از نو روزی از نو‌‌‌..

ب امید درس کردنش عمرا نباش ک جواب نیس اصن..

حدقل حالا ک بابات خوب نبوده باهات یکیو انتخاب کن ک آرامش بگیری ازش نه این یارو رو.‌.

این ک از الان معلومه چجوریه بعد میخای ب کی پناه ببری از دست این اقا؟؟ نکن تورو خدا نکن

اسی ی سوال ،  ناراحت نشی خداوکیلی ( دلم میسوزه برا دخترای ساده ، دوست ندارم هیچ دختری بخاطر ی پسر ک ب اندازه پوسته ی  لپه ارزش ندارد اشک بریزه  ) ‌‌عقل داری یا شل مغزی؟

اگه عقل داشته باشی کات مطلق می‌کنی بدون برگشت ، اگه شل مغز باشی همچنان ب این رابطه یکطرفه ادامه میدی .. دیگه خود دانی خانم .

منم برا همین نظر گذاشتم .چون میدونم دل کندن چقدر براش سخته اما سر سوزن فکر نمی‌کنم الان دل بکنه

من خودم تجربه داشتم .. بعضی پسرا از اون چیزی ک فکر میکنیم خیلی خیلی خیلی ........ هستن.. طرف اسی هم من با اطمینان کامل میگم همینجور یه