2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184349 بازدید | 852 پست

بزار یه نصیحتت بکنم دوست عزیز

اگه میبینی طرفت جدی نیست بدون باید به فکر ایندت باشی و خاستگار برات اومد مورد خوبی بود همه گذشترو بریز دور و به فکر خوشبختیت باش 

که فردا روزی خدای نکرده پشیمون میشی

این رو از زبان یه روانشناسی بهت میگم  ک میگفت اگه پسر بیشتر از چن ماه لفتش داد و خاستگاریت نیومد و قضیه رو رسمی نکرد بدون قصدش جدی نیست و روش حساب باز نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظر منکه جواب درستی داده.

تو این زمونه نمیشه به هیچکس هیچ قولی داد خصوصا ازدواج..

و اگر واقع بین باشیم، تو زمینه ازدواج کار پسرا سخت تره..

و بنظرم پسر خوبیه که اعتراضی نکرد و شاید تو دلش دوستت داره و فقط به این فکر میکنه که الان هییچ پیش زمینه ای برا ازدواج نداره و نمیتونه بهت بگه که منتظرم بمون!

شاید دوستت داره و به این فکر میکنه که شاید نتونه خوشبختت کنه شاید شرایطش سخته..

یبار ازین جهت بهش نگاه کن..

بزار یه نصیحتت بکنم دوست عزیزاگه میبینی طرفت جدی نیست بدون باید به فکر ایندت باشی و خاستگار برات اوم ...

روانشناس چه حرف بی خودی زده

دوست پسر من ۵سال لفتش داد و بدون اینکه من حرفی درمورد خواستگاری بزنم بعد ۵سال با خانوادش اومدن خونمون..

برو خداراشکر کن که کات کردینا نیومد بگیرتت فک کردی خوبع با کسی که بودی ازذواج کنی..مثل خر پشیمون میش ...

اصلا اینطور نیس شوهر تو یه روانی تمام عیاره

مرگ یه بار شیون یه بار خودتو نجات بده بزار هرکاری میخواد کنه بیخودی تهدیدت میکنه بترسی

اسی اصلا دیگه بهش پیام ندهاگر اونم پیام‌داد و بهت گفت کجایی نیستتبهش بگو با خواستگارم دارم آشنا میشم ...

بگه دارم با خاستگارم آشنا میشم انگار میخواد جلب توجه کنه و یجوری طرف رو بسوزونه

خیلی عادی بگه حرفی نمونده و این چیزا با کلا از همین الان دیگه پباماشو سین نزنه بهتره

Just do it
حتما 🥲 الهی به هر چی که میخوای برسی قبلا صحبت کردیم حس میکنم میشناسم شمارو؟

کاربری زیاد داشتم افسردم دل گیر 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

کاربری زیاد داشتم افسردم دل گیر

پارنوید شکاکی 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم