سلام دختر گل شما رابطه تون مجازی بوده وبلاشک خیلی جیزا ازهم دیگه نمیدونید.مثلا راجب خانواده اش فامیلش.اخلاقشون اداب ورسومشون قلقاشون نگرششون
مجازی کلا عیب ونقصا رو مخفی میکنه وخوبی ها رو فقط توچشم آدم میکنه یهو میری میبینی کلا با چیزی که فکر میکردی زمین تا آسمون فرق داره
آیا از لحاظ اعتقادی فرهنگی .خانوادگی .مالی دریه تراز هستین؟
ببین عزیزم من خودم دوسال ازت بزرگترم ومتاهلم وتقریبا نگرش ونگاهمون واخلاقامون به هم نزدیکه وبخاطر یه سری مشکلات کلا پشیمونم از ازدواج وبخدا باورت میشم عبظه میخورم به اونایی که خواستگار دارن!!!میدونی چرا؟؟؟؟؟چون فرصت انتخاب دارن ومیتونن بافکر باز راجب همسر آینده اشون تحقیق کنند فکر کنند وانتخاب کنند
شما الان دلبسته و وابسته ی اون آقا هستین وفرصت زیادی هم ندارین بلاخره عمر وجوونی درحال گذره باید تکلیفتون مشخص بشه ببینید چند چندین شما به نظر من قضیه رو بیشتر احساسی کردین وبا رویا پردازی جلو رفتین وبدون شناخت عاشق شدین احتمالا اول باید فکر اون آقا رو ازسرتون بندازین که بتونید ازدواج کنید
به نظر من عاقلانه ترین جوابی که به اون آقا میتونید بدین اینه
که فلانی من ازجنبه ی احساسی به رابطه مون نگاه کردم ویا نگاه کردیم وفرصت شناخت درست رو ندادم به خودم من احساسی که بهتون دارم کاملا صادقانه هست منتها الان با این برخورد شما به شک افتادم وبلاخره مای آینده ام درمیونه وچ تضمینی هست که من به مای شما بشینم وبعدا شما بیاین جلو راجب خواستگارمم که تازمانیکه من دلم با شماست وجدانم قبول نمیکنه دیگری رو درگیر کنم میخوام تکلیف خودمو بدونم که اگرواقعا مرد عمل هستین که من هستم بخاطر احساسی که بهتون دارم اگرم نه زودتر بهم بدون تعارف ورودربایستی بگین که من تکلیف خودمو بدونم وزودتر بتونم با این مسئله کنار بیام وبه نبودنتون عادت کنم ودوران سوگمو بگذرونم
خواهش میکنم این پیام رو براش بفرستین
به هرحال اگر قصدش جدیه باید شما هم خودشو هم خانواده اش بشناسی یه سال دیگه مبخواین دوران نانزدی رو بگذرونین؟؟؟؟