2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184032 بازدید | 851 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه میدونه جدی گفتم

پسرا نگیر شدن

منم ۴ سال با یکی بودم خودش مبگه شوهر کن اگه خوبن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

نمیخوام خواستگاره رو اصلا دلمم گرفته از حرکتی که کرد بعدم ازیه چیزیش کلا میترسم اونم اخلاق تندشه من ...

سلام دختر گل شما رابطه تون مجازی بوده وبلاشک خیلی جیزا ازهم دیگه نمیدونید.مثلا راجب خانواده اش فامیلش.اخلاقشون اداب ورسومشون قلقاشون نگرششون

مجازی کلا عیب ونقصا رو مخفی میکنه وخوبی ها رو فقط توچشم آدم میکنه یهو میری میبینی کلا با چیزی که فکر میکردی زمین تا آسمون فرق داره

آیا از لحاظ اعتقادی فرهنگی .خانوادگی .مالی دریه تراز هستین؟

ببین عزیزم من خودم دوسال ازت بزرگترم ومتاهلم وتقریبا نگرش ونگاهمون واخلاقامون به هم نزدیکه وبخاطر یه سری مشکلات کلا پشیمونم از ازدواج وبخدا باورت میشم عبظه میخورم به اونایی که خواستگار دارن!!!میدونی چرا؟؟؟؟؟چون فرصت انتخاب دارن ومیتونن بافکر باز راجب همسر آینده اشون تحقیق کنند فکر کنند وانتخاب کنند

شما الان دلبسته و وابسته ی اون آقا هستین وفرصت زیادی هم ندارین بلاخره عمر وجوونی درحال گذره باید تکلیفتون مشخص بشه ببینید چند چندین شما به نظر من قضیه رو بیشتر احساسی کردین وبا رویا پردازی جلو رفتین وبدون شناخت عاشق شدین احتمالا اول باید فکر اون آقا رو ازسرتون بندازین که بتونید ازدواج کنید

به نظر من عاقلانه ترین جوابی که به اون آقا میتونید بدین اینه

که فلانی من ازجنبه ی احساسی به رابطه مون نگاه کردم ویا نگاه کردیم وفرصت شناخت درست  رو ندادم به خودم من احساسی که بهتون دارم کاملا صادقانه هست منتها الان با این برخورد شما به شک افتادم وبلاخره مای آینده ام درمیونه وچ تضمینی هست که من به مای شما بشینم وبعدا شما بیاین جلو راجب خواستگارمم که تازمانیکه من دلم با شماست وجدانم قبول نمیکنه دیگری رو درگیر کنم  میخوام تکلیف خودمو بدونم که اگرواقعا مرد عمل هستین که من هستم بخاطر احساسی که بهتون دارم اگرم نه زودتر بهم بدون تعارف ورودربایستی بگین که من تکلیف خودمو بدونم وزودتر بتونم با این مسئله کنار بیام وبه نبودنتون عادت کنم ودوران سوگمو بگذرونم 

خواهش میکنم این پیام رو براش بفرستین

به هرحال اگر قصدش جدیه باید شما هم خودشو هم خانواده اش بشناسی یه سال دیگه مبخواین دوران نانزدی رو بگذرونین؟؟؟؟

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
سلام دختر گل شما رابطه تون مجازی بوده وبلاشک خیلی جیزا ازهم دیگه نمیدونید.مثلا راجب خانواده اش فامیل ...

میگه یکسال صبرکن من به درامد ثابت برسم بعدش شرایطش پیش اومد بهت ثابت میشه که من مطمئنم ازخودم و تورو دوست دارم الان شرایطش نیست چیکارکنم من؟اگ فک میکنی باید زودتر تشکیل خانواده بدی خب برو

سلام دختر گل شما رابطه تون مجازی بوده وبلاشک خیلی جیزا ازهم دیگه نمیدونید.مثلا راجب خانواده اش فامیل ...

بهشم بگو تا زمانی که دلم گیره نمیتونم دیگری رو به حریمم راه بدم 

اگر ولقعا نمیخواین بیاین الان بگین چون منم برای اینده ام نیاز به زمان دارم که فکر شما رو ازذهنم بیرون کنم

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

اینا ک میگن جدی حرف میزدی و فلان رو ول کن

بزار خاستگارات بیان

باهاش حرف بزن پسر خوبی بود اوکی رو بده

ب این دوسپسرتم بگو اگ قصدت ازدواج نیست همینجا کات کنیم

اگ بخادت خب پا پیش میزاره

علاف نکنین هم دیگ رو توام برو پی زندگیت وقتت رو با این تلف نکن

بهتر طرف رو شناختی کات کن بره 

بدم اومد از طرز حرف زدنش دوست نداره

دوستم رفیق بود باکسی اصلا قصدشون ازدواج نبود تا بهش گفت خواستگار دارم اومد خواستگاری پسره ازدواج کردن

میگه یکسال صبرکن من به درامد ثابت برسم بعدش شرایطش پیش اومد بهت ثابت میشه که من مطمئنم ازخودم و تورو ...

همون حرفا رو بهش بگو و بگو نیاز به تضمین دارم 

به نظرمم کاملا واضح ومنطقیه وتکلیفتو مشخص میکنه

رو چ حسابی باز یه سال الکی عمرتو هدر بدی وفرصتاتو ازدست بدی 

میدونی حتی ازدواجم بکنی میشی دقیقا عشق مثلثی هم همسرتو دوست داری هم این آقا رو بعد پر رنج وعذاب وجدانه

من از ی پسری مجازی خوشم میومد اون حتی باهام دوس نشد ولی کلی اذیتم کرد گریم انداخ ولی بعدشم باز خاست بیاد شهرمون ک فقط رابطه جنسی داشته باشه باهام ، بهش گفتم میشه بیشتر آشنا شیم گفت تو ج.ندمی و تمام هیس، من فک میکردم همیشه برا شوخی میگه آخه من دوسش. داشتم فک نمی‌کردم بدش بیاد ازم البته خیلی بی توجهی میکرد بهم پیامای کوتاه و سرد، بعد گفتمش جدی داری میگی گفت اره نیستی ، این واقعا ازم بدش میومد ن پس چرا می‌خاست بندازه بیاد ی شهر دیگه برا رابطه بامن

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
من از ی پسری مجازی خوشم میومد اون حتی باهام دوس نشد ولی کلی اذیتم کرد گریم انداخ ولی بعدشم باز خاست ...

عزیزم مردا برای رابطه شده ده سال هم زیرنظر میگرن خانم رو یه شهر دیگه که سهله هم میومد رابطه شو انجام میداد هم یه سفری میشد

بعضی پسرا خیلی آشغالن حیف تو نباشه دختر گل

دوست داشتن به چ قیمتی؟؟؟