2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184012 بازدید | 851 پست
نه کاری نداشت باهام هیچوقت همیشه هم میگفت اعتقاداتم برام مهمهو درکل پسر سرد وخشکیم بوداونقدری که من ...

بازم خدا رو شکر

با ورود خواستگارت فهمیدی این آقا آدم زندگیت نبوده

و دیگه احساساتت خرج همچین آدمی نمیکنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولش کن این عنتر خان براش مهم نیست باش کات کن ولی بش بگو من که ازدواج نکردم و خاستگارم نیومده برام ولی تنها بمونم بهتر از تو ل ا ش ی ه

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
وقتی از گل و شیرینی مراسم براش عکس فرستادم میفهمه قضیه جدیه چون من هرچی به خانوادم گفتم نمیخوام راه ...

ای کاش یهویی بذاریش یه گوشه و هیچ اطلاعات و آماری هم بهش ندی، اسی این ادم تو ذهنش با شما برنامه برنامه بلند مدت مشترک  نداره

تو تو زنذگی که اینده برا خودش ترسیم کرده هیچ کجا نیستی

یه جور ی شبیه یه دندون عقل پوسیده بندازش کنار و براتم مهم نباشه کجا افتاد... 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

این همه ۴۰ صفحه خودمونو جر دادیم تهش حس میکنم اسی برمیگرده به همین عنتر خان

این عشق نیست واقعا یه نوع وابستگیه احمقانس به یه موجودی که فک میکنه عنیه در حالی که هیچی نیست

برای همینه میگن اعتماد بنفس جذابیت میاره

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد
من دوستم بعد ۶ سال رابطه ک مدام پیش هم بودن ب پسره کف خاستگار دارم بابام شک کرده گیر میده باید بزاری ...

دقیقاً برای منم این اتفاق افتاددددد 

بعد شش سال پنج ماه کات بودیم 

من دیدم زیاد اهمیت نداد جدا شدم 

اما جز آخرش که گفته چرا گفتی خواستگار اومده 😂🤣🤣

ولی عشق هنوز وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد

نه واقعا خواستگار اومده برام و اصرار دارن خانوادم از الکی نگفتم بخدا

تا تهش هم خندیدی باید جدی برخورد کنی وگرنه میمونی تو بلاتکلیفی ها 

ولی عشق هنوز وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد

شاید متوجه شده مناسب هم نیستید برای زندگی مشترک

اگه سواستفاده ای ازت نکرده اصلا بد نیست، یه مدت با هم بودید و متوجه شده برای زندگی کنار هم مناسب نیستید

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

سلام خواستم بگم کسی که براش مهم باشه این حرفارو نمیزنه من همسرم فقط صداموشنیدویه حرف کوتاه شماره برعکس خودم بودامایهوانگارخدامنوبه دلش انداخت نه دوست بودیم نه چیزی بایه تماس کوتاه فقط اومدخواستگاریم وبیشترآشناشدیم وعقدکردیم من حتی ضمانت خودشودونستم شوهرش برای تحقیق هم نرفتم رک و راست بوداول تااخرحرفامون.پس بدون آدمی ک بخوادت حتی به شوخی بهت میگه میشه راشون ندی شایدموردبهتربیادوایناحداقل .خوشبخت باشی

شاید متوجه شده مناسب هم نیستید برای زندگی مشترکاگه سواستفاده ای ازت نکرده اصلا بد نیست، یه مدت با هم ...

والا بهم گفت خیلی دوستت دارم آیندمم باتومیبینم ولی الان چون پول ندارم روم نمیشه حرفشم بزنم با جیب خالی و پول بابا نمیشه که حداقل یکسال طول میکشه تا به درامد ثابتی برسم شرایطش هروقت پیش بیاد بهت ثابت میشه

ولی من دیگ نمیتونم باورکنم😕به خودش چیزی نگفتما ولی کلا میگم نتونستم باورکنم که منو میخواد حس میکنم خودش هنوز برا زندگی مشترک اماده نیست برای شوهر بودن امادع نیست

برو اپلیکیشن دکتر بیتا حسینی از بازار دانلود کن

بعد برو قسمت هدیه ها ویدئو با پسر پادشاه قدم بزن و حتما ببین

امشب ببین حتما

بعد متوجه میشی که چقدر اشتباه کردی و چه جوری باید باشی

عزیزم این طرف اصلا نمیخواد تو رو کاملا واضح ...فقط واسه سرگرمی با تو قشنگ داره میگه هر کی یه روز شوهرمیکنه خیلی جدی باش وبگو ممنون کار نداری چون دیگه من متاهلم و باید بلاک کنمت و خودتو بگیر ببین اگه دستپاچه وهل شد شوخی میکرده و اگه خیلی عادی گفت باشه خداحافظ یعنی تا اخرش خودت بخون ..ب اون که اومده خواستگاریت فکر کن به فکر ایندت باش