2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127646 بازدید | 1352 پست
عزیزم خدا پدرتون رحمت کنهچقدر بغض کردم با جملتواقعا همینطوره اینا حسرته وگرنه پول که همیشه بدست میاد

ممنون😔من خونه ماشین طلا همچی دارم ولی کاش بجای همه اینا فقط یه لحظه میشد بابامو بغل کنم شوهرمم خوبه ولی روزی نیست ک دلم نگیره روزی نیست ک گریه نکنم خاکم سردنیست۵ساله دارم عذاب میکشم فقط دلخوشیم اینه ک بابام ازم راضیه💔قدر پدراتونو بدونین هرروز بوسشون کنین بغلشون کنین😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به یه دختر از اقوام دور پدرم ، چون بخاطر اصراری که من بیجا کردم و قسم های زیادی که شوهرمو دادم گف بچه بوده ازون خوشش میومده، هیچ حسی بهش نداشته فقط خوشش میومده، تا قبل اون که بفهمم دختره قیافش برام عادی بود ولی از وقتی فهمیدم همش قیافش میاد جلویه چشمم انگار قشنگ میاد بنظرم چهرش و حرص میخورم 😏😔🥺

به مامان بابای پارتنرم🥺چون هرروز میبینندش تازه عشقمم خیلی دوسشون داره و هیچوقت قرار نیست ولشون کنه.ولی من همش استرس اینو دارم نکنه یروزی از دسش بدم🤦‍♀️

به یه دختری‌ام همسن خودم تو فامیلمون بعضی وقتا واسه بعضی چیزا حسودیم میشه.از یسری نظرا زندگی من بهتره اونه.ولی خب از یسری نظرام اون بهتره.میدونم حسودی خیلی بده خیلی سعی میکنم جلو خودمو بگیرم و این حسو از خودم دور کنم.

یه دوستم داشتم به شدت خوشگل بود به اونم بعضی وقتا حسودی میکنم😅🤦‍♀️

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
به مامان بابای پارتنرم🥺چون هرروز میبینندش تازه عشقمم خیلی دوسشون داره و هیچوقت قرار نیست ولشون کنه. ...

آره خوشگلی خیلی مهمه تو زندگی یه پوئن مثبته

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

آره خوشگلی خیلی مهمه تو زندگی یه پوئن مثبته

حالا خدایی خودمم زشت نیستم همه میگند خوشگلم.ولی اون خیلی خوشگلتر منه.آره واقعا خیلی خوبه 

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏

به جاریم چون با اون سن کمش همه خاندان شوهرمو رو انگشت میچرخونه و اصلا هم آدم مهربانی نیست و باکسی هم رفت و آمد و صحبت نداره ولی همه دوسش دارن .

برعکس همیشه خونه ما شام ناهار میان من خیلی خونگرم و خودمونی ام اما من و اصلا حساب نمیارن

میشه دعا کنید ۶ ماهه دیگه برم خونه خودم ❤️

به جاریم چون با اون سن کمش همه خاندان شوهرمو رو انگشت میچرخونه و اصلا هم آدم مهربانی نیست و باکسی هم ...

هر چی مهربون تر بدترن آدما بات محبتتو خرج کسی نکن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

اهل حسادت نیستم اصلا

فقط یکی رو دوس دارم دختر خالم رو 

به نظرم هم زیباست هم خوش هیکله 

هم موفقه

هم زندگی خوبی داره و پولداره

امیدوارم موفق تر بشه روز ب روز😍

لطفا هر وقت منو دیدید یادم بیارید باید لاغر کنم آخه همه مسخره ام میکنن💔