2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127431 بازدید | 1349 پست
شاید خنده دارباشه اصلا اصلا آدم حسودی نیستم ولی غبطه میخورم‌به خانمایی که ۳تا بچه دارن 😄😄خودم شکرخ ...

خدا بهتون ببخشه .

میتونید بازم بچه داشته باشید ؟ جنسیتشون چطور باشه عالیه؟ 

وآقا اون ۷۷نفری ک لایک کردید چ فکری توسرتون ،دخترایی ک زودازدواج کردن ودرس نخوندن اوج فاکتشونه

اینا همشون دانش آموز هستن و الان خسته و درگیر امتحانات دیماه. اکثرا هم متوسطهٔ اول 😐

به جای اینکه وقتشون رو به درس خوندن و آرامش جسم و روحشون اختصاص بدن میان توی گوشی. حالا نی نی سایت جای خوبه فضای مجازیه دیگه می دونيد که توی اینستا و تلگرام و... چه خبره🤕😐😡🤕😐😡

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسادت با غبطه فرق می‌کنه 

کلا ب هیچکس حسادت نمیکنم 

اما غبطه چرا مثلاً ب مریم میرزاخانی خدا بیامرزدش 

شخصیت های علمی و معنوی که عمرشون و مفید استفاده کردند غبطه میخورم 

ببین من خودمم همینجوری ام میرم دقیقا پست ها و یا چیزایی رو میخونم و یا میبینم که میدونم توش یک چیزی ...

اره منم همینم یا مثلا ب اتفاقای بدی ک افتاده قبلا همششش فکر میکنم تو ذهنم کلنجار میرم ...یعنی دیوونم😐😐😐

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘

حسودی به شخص خاصی نمیکنم اما همیشه حسرت داشتن یه خانواده آگاه و عاقل رومیخورم، حسرت یه کودکیه بدون درد و شکنجه و زجر و نفرت، حسرت دیدن عشق بین پد رو مادرم، حسرت نداشتن کلی زخم تو روح و روانم

انقد کودکی و نوجوونی و جوونی سختی داشتم که سالهاست تصمیم گرفتم مادر نشم با اینکه ته دلم عاشق اینم منم مامان باشم و یه موجودی بیاد که منو عاشقانه دوست داشته باشه ولی انقد درد کشیدم وحشت دارم از مادر شدن

به همسر دکتر عزیزیوالا خیلی خوب خانوما رو درک میکنه

وایییی آره دقیقااااا

لامصب ایقدددد خوب حرف میزنه🤣🥺🥺🥺🥺

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت