2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127470 بازدید | 1349 پست

اصلا مادیات و ظواهر نه چه بسا ظاهری خوشبختن پشت صحنه زندگیشون داغووونه بامشروب خودشونو میسازن حرمت بعضی چیزارو ندارن

غبطه میخورم به ارامش و احترام و ادبیات یه خانواده .تروتمیزن بی آلایش .  

عشق زبان و ورزش و خانواده  
به هرکسی که پدر مادر خوب داره.حسادت نیست.حسرته که چرااااا نباید پدر مادر ما که خودشون به دنیامون آور ...

چراامگه چکارت کردن ؟میشه توضیح بدی ؟چون دختردارم میخوام بدونم باید چکارکنم که مثل شماپشت من حرف نزنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ان شاءالله موفق ترین باشی عزیزماخه وقتی به این فک میکنم ک یه عمر واسه کنکور خوندمبعد الانم دانشگاهتا ...

نگران نباش عزیزم فشار درسا باعث میشه اینطوری فکر کنی درستو بخون و یه شغل درست حسابی پیدا کن ازدواجم کردی اون موقع بهتر میتونی خودتو با موقعیتت جور کنی فکرتو برای چیزایی که اتفاق نیوفتاده اذیت نکن مطمعن باش بعضی چیزا فقط تو ذهنمون بزرگ شدن وگرنه انقد هم ترسناک نیستن🌱🤍

حس حسادت اصلا در من نیستفکر کنم ولی خوب نیست گاهی حسادت باعث پیشرفت میشه و من هیچ پیشرفتی در زندگیم ...

اون رقابته سالمه .احادیث ائمه هم بخونید حسادت کلا نابود میکنه آدمو

عشق زبان و ورزش و خانواده  
والا اونایی ک میشناسم همشون یه کاستی تو زندگیشون دارن و شرایط الانمو دوست دارم و تنها یه مرد جنتلمن ...

نیست نگرد

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود

ب برادر شوهر و جاریم چون تنها ادمایی هستن ک تو این بیست سال من ندیدم مشکل و غم و غصه داشته باشن واقعا خوشبحالشون   شماهر طوری بگی اینا اوکی هستن شوهره هم زنشو رو سرش راه میبره هییی خدااااا

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

من به هیچ چیز توی این دنیا حسودی نمیکنم شاید غبطه بخورم ولی حسادت نه جز یه چیز اونم موهای پرپشت و بلنذ و زیبا.اصلا حسرت شده برام.خوشبحال هرکسی که داره

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.