انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
آره من حسودی می کنم هیچ وقت نشده به کسی بگم ولی به هر کسی که پولداره و بدون دغدغه و راحت زندگی می کن ...
منم کاش بچه یه خانواده مرفه و پولدار بودم
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
زیاد میتونم دلیل بیارم برای شکرگزاری ولی کمبود مالی خیییلی اذیت کننده س.باید آسه بری آسه بیای....آه اعصابم خورد میشه بیام غر بزنم....امیدوارم هر کی داره خوشی کنه با پولاش و به خوشی صرف کنه
به کس خاصی نه ولی هر زنی که به شوهرم مثلا نگاه کنه یا بخواد باهاش حرف بزنه وجلب توجه کنه دلم می خوادلهش کنم ،نمیدونم حسادته یا طبیعی یا چی ،زنی هم ک ازش تعریف کنه بدم میاد خیلی حرصم میگیره برادرم شوهرم میگفت این یعنی حسودی ،نمی دونم واقعا حسودیه شاید
قبلا به خیلیا حسادت میکردم الان اصلا به هیچکسعلتش چیه
شاید الان همه چی داری
به تمام دوستام خدامیدونه حتی به خواهرم چون به خر صورت اونها یکی مثل من رو دارن ولی خودم چی
حقیقت داره یا خوابه که دستات توی دستاشه محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه باهاش خوشبخت وآرومی سرت رو شونه اونه یه روزی مال من بودی ولی اینه نمیدونه نمیدونه که دست تو تودستای منم بوده بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده بگو چی بین ما بوده سر عشقت چی اوردی اونم حرفاتو باور کرد واسه اونم قسم خوردی
خیلی زندگی خوبی داری ویلایی با صفا.حسود نیستن بخدا فقط قبطه میخورم کاش منم داشتم
این حسودی نیس عزیزم هممون دوس داریم همه چه داشته باشیم. کیه ک بگه من فلان نعمتو نمیخوام؟ هرکی بگه نمیخوام دروغ میگ. ادما با فکر کردن ب همین نعمتا برا ب دست اوردنش تلاش میکنن. خودم همیشه تو رویام. ولی مثبت فک میکنم. حالمم خوبه. وقتایی ک منفی فک کنم انگار کاینات دست ب دست هم میدن حال منو بگیرن 😂😂