2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 126506 بازدید | 1339 پست
نه بابا.لاغر نبودم هیچوقت.اندامم سیب شکله دیگه.درشتم اما با سن ندارم😐

از همون چربیای شکم پهلوت انتقال بده به باسنت 

مامان من این کارو کرد بهش میگن لیپوماتیک 

و چند ساله باسنش عین جنیفر لوپز 

پس چرا باسن مامانم اب نشده ؟

شاید جای خوبی عمل نکردی

جوری خوب باشکه اگر کسی ترکت کرد  به خودش ظلم کرده باشه😏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به خواهر عشقم

یه شوهر خوب کرد 

شوهرش براش کارگاه زد

ماشین براش خرید انداخت زیر پاش

دستاش هر دو تا آرنج پر طلا 

خوشگل و بلند قد و خوش هیکل هم هست 

شوهرش خیلی عاشقشه

تو هر مناسبت براش طلا باکس گل و این چیزا میگیره 

وضع شوهرش خوبه و....

یه سری کامنتا رو خوندم خجالت کشیدم چقدر شرایط بعضیامون حسرت زندگی بعضیاست ولی هیچ وقت قدر داشته هامونو نمیدونیم و خداروشکر نمیکنیم فقط اگه یه ایراد کوچولو پیش بیاد کلی غر میزنیم البته همه اینطور نیستن

به چندتای از دوستای دبیرستانم الان همه شون شاغل و موفق ان خوش هیکل و چه تیپایی میزنن شوهراشون به شدت پولدار و خانواده ی شوهراشون خانواده های متشخص و لاکچری کارخونه دار همیشه تو سفر و کافه ان 

حالا من خاک بر سر یه رشته ی چرت زدم بعدم افسردگی و گشادی گرفتم تموم نکردم زرت رفتم با یه پسر بی پول با  خانواده ی درپیت  دوست شدم اونم اصرار که ازدواج کنیم 

الان از اون بی پولی دراومدیم خداروشکر  در حد یک خونه و ماشین معمولی داریم ولی بازم به گرد پای اونا نمیرسیم 

ذات خسیس و گشنه ی خودمون همیشه هست عقده هامون هنوز هست 

خداروشکر فقط شوهرم اخلاقش خوبه گوش شیطون کر 

الان به سرم زده همشونو انفالو و ریموو کنم خیلی پیششون سطحم پایینه 

ارهههههه😂😂😂😂😂

عه منم فالو دارمش 😂

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

من فقط به اونایی که تو کشوری چون سویس و نروژ هستن غبطه میخورم

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻