2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127473 بازدید | 1349 پست
۴۰-۵۰سالگی دیگه بچه به چه درد میخورهکاش اون موقع که ذوقشو داشتیم بچه دار بشیم نه سر پیری

ای بابا

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی که از درون غنی هست به هیچ چیزی در این دنیا حسادت نمیکنه چون حقیقت خودشو می بینه که وجودش با ارزش ...

کاش پس پست نذاری وقتی متن تاپیکو میخونی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

به بلاگره هست خانواده بهادریاینکه میبینم با پول مفت بلاکریشوهراشون خونه مشغول بچه داریخودشون هرروز ی ...

همه بلاگرا همینن

حسودی نه‌

ولی غبطه آره

به یکی از دوستای قدیمیم این دختر بی نهایت خوش اخلاق،درس خوان و‌اهل برنامه ریزی بود خیلیی شخصیتش خوبه، شدیدا اهل کتاب و علم و برنامه ریزی . کلا انسان مفیدیه

از چندین سال قبل که شناختمش شد یکی از الگو های زندگیم

خیلی هم دوست دارم شبیهش بشم فعلا یک درصد نزدیک شدم😐😂

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

به کسایی که موهای بلند و پرپشت دارنچون بخاطر مشکل هورمونی موهام خیلی کم شده

منم جلو موهام ریختن😐

همش میگم کاش منم بلاگر بودم

خب شرایطشو داری روزمرگی داری بشو خیلیا از کمترین چیزا به اینجا رسیدن