2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127515 بازدید | 1349 پست
راستش نه خداروشکر میکنم به خاطر داشته هام هیچوقت به نداشته هام فکر نکردم همیشه با اونایی که دارم خوش ...

چه خوبه ک ادم حسودی نیستین 

سعی کنین هیچ وقت از خوشی هاتون ب بقیه نگین، چون چ بخواین و چ نخواین چش میخورین 

همین کارو کنین خیلی بهتره..

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه خوبه ک ادم حسودی نیستین سعی کنین هیچ وقت از خوشی هاتون ب بقیه نگین، چون چ بخواین و چ نخواین چش می ...

آره همینکار و میکنم اگه بتونم جلوی زبون واموندمو بگیرم البته😅

راستی میگم آپلود عکس داخل سایت مشکل داره مگه نه؟ 

کیمیا حسینی غبطه میخورممشخصه چرا

اتفاقی دیدم پیامتو ولی بدون روتوش و واقعیشو دیدی؟ اصلا میدونی قدش ۱۵۸ بزوره همش ادیته عکساش دیگه من ک از نزدیک دیدمش یا وقتی دوست دختر مهدی جهانی بود چه اخلاقی داشت ...یا اینکه بخاطر پول با هزار نفر بود واقعیت زندگی خودتو ب یه مشت فیک مجازی قیاس نکن 

آره همینکار و میکنم اگه بتونم جلوی زبون واموندمو بگیرم البته😅راستی میگم آپلود عکس داخل سایت مشکل دا ...

سعی کنین، اینارو یادتون بیارین پشیمون بشین 

اره متاسفانه نمیشه عکس گذاشت، یکم دیر تایید میشه، ولی میتونین از قبل آپلود کنین و لینکش و بزارین

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

بسم... چه همه حسود😬 راسته میگن آدم نباید همه چیو به همه نشون بده فکر نمیکردم این همه آدم وجود داشته ...

همه این حسو دارن منتهی اونا صادقن شما ادا خوبارو دربیار

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

آره واقعا👍چجوری باید از قبل آپلود کنم؟

سرچ کنین اپلود عکس، و اولین سایتی ک اومد و باز کنین اونجا دیگ مشخصه عکستون و میدین و ب صورت لینک بهتون میده و اون لینک و کپی پیست میکنین تو سایت مثلا 

حسودیم نمیشه حسرت یا آرزو بیشتر

کسایی که adhd ندارن

کسایی که برا کنکورشون درس خوندن قبول شدن

کسایی که خانواده خوبی دارن

کسایی که روان سالمی دارن

کسایی که پولدارن خیلی

کسایی که نمیرن دانشگاه😭😂 (دانشگاه بهم فشار آورده معلومه؟😂)

کسایی که گواهینامه دارن

کسایی که ازدواج خوب کردن

کسایی که بچه های خوب دارن

و....

همه این حسو دارن منتهی اونا صادقن شما ادا خوبارو دربیار

راستش میدونی عزیزم به نظرم این برمیگرده به اینکه فرد به خودش چطور نگاه میکنه من آدم مغروری نیستم ولی اگر بخوام خودمو توصیف کنم یه عالم حرف برای گفتن دارم و همیشم خدارو بخاطر شکر کردم 

و خب حرفم واقعیت بود که واقعا به کسی حسادت نکردم تاحالا همیشه اگر کسی با خوشحالی از داشته هاش تعریف میکنه منم براش خوشحال شدم اگر کسی از بدبختیاش میگه خداروشکر کردم کاش همه رو مثل خودتون ندونین🙏