2777
2789
عنوان

بیشتر از خیانتشون این حرفاشون آتیشم زد(عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 82 پست
فکر کنم کلا خطشو خاموش کرده هرچی زنگ میزنم در دسترس نیست

تف تو ذاتش ببین اسی شوهرت و تعقیب کن مخفیلنه هر وقت رفت پیش اون به پلیس به جرم زنا خبرشون کن دهنشون و سرویس کنن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
دقیقا منم دنبال ادرسشم،شده میوفتم به پای شوهرم تا ادرسشو بهم بده،من باید دختره رو بزنم باید هرچی از ...

الهی بمیرم این هرزه ها همین شکلین همیشه حق به جانبن معلوم نیس سر چه سفره هایی بزرگ شدن اشغال های بی همه چیز یادمه سر تاپیک پر بازدیدت با دیدن پیاماشون واقعا اشکم در اومد خدا براشون نسازه 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تف تو ذاتش ببین اسی شوهرت و تعقیب کن مخفیلنه هر وقت رفت پیش اون به پلیس به جرم زنا خبرشون کن دهنشون ...

حالا حالا ها همدیگرو نمیبینن من چند روز تعقیبشون کنم آخه شاغلم نمیتونم از کارو زندگیم بزنم بیوفتم دنبال اون هرزه ها که

الهی بمیرم این هرزه ها همین شکلین همیشه حق به جانبن معلوم نیس سر چه سفره هایی بزرگ شدن اشغال های بی ...

اون روز تو شوک بودم اشکم نمیومد الان افتادم یه گوشه دارم دق میکنم 😭 چرا یک احظه دلشون به حال من نسوخت

باور نکن این غلط کردم و گوه خوردنشون فقط برای گول زدن ما زن هاس باور کن دستم بزارن رو قرآن کسی که دن ...

بهش گفتم اگه ببخشم مطمئنم دوباره تکرار میکنی چون ذاتت کثیفه

حالا حالا ها همدیگرو نمیبینن من چند روز تعقیبشون کنم آخه شاغلم نمیتونم از کارو زندگیم بزنم بیوفتم دن ...

اسی تو تنهایی از پس اینا بر نمیای باید یه دوستی یا یکی که باهاش صمیمی هستی رو همراه خودت کنی تا لاقل یکی تعقیب کنه یکی دعوا مطمین باش خیلی زود میرا سراغش برو مهرت و بدار اجرا حسابش رو ببندن هیچ گوهی نتونه بخوره عنم نتونه خرج اون آشعال کنه بستن حساب نیازی به مدرک نداره ماشین همه چیش رو میگیرن به فاک میره

اون روز تو شوک بودم اشکم نمیومد الان افتادم یه گوشه دارم دق میکنم 😭 چرا یک احظه دلشون به حال من نسو ...

عزیزم فقط تو‌نیستی ما زن ها اکثرا این درد رو کشیدیم متاسفانه یاد فیلم عصر یخبندان می افتم البته اونجا برعکس بود زنه به مرده خیانت می‌کرد اما نمی‌دونم فیلم رو دیدی یا نه شوهرش آخرش به خاطر زندگیش خودش رو به فراموشی زد با تصادفی که کرد خودش عمدا به فراموش زد که دوباره خانواده اش کنار هم زندگی کنن خیلی تلخه خیانت 

اون روز تو شوک بودم اشکم نمیومد الان افتادم یه گوشه دارم دق میکنم 😭 چرا یک احظه دلشون به حال من نسو ...

عزیزم دور از جونت این روزا هم میگدره رو سیاهیش واسه این حرومی ها میمونه اما تا اون روز باید خیلی حساب شده بجنگیاولین کار هم که باید بکنی اینه با یه وکیل حرفه ای صحبت کنی خیلی میفتی جلو اونا خیلی عاقل تر از تحقیقات پیرامونمون و نسبت به قانون اگاهن 

عزیزم دور از جونت این روزا هم میگدره رو سیاهیش واسه این حرومی ها میمونه اما تا اون روز باید خیلی حسا ...

من توان اسیر شدن تو دادگاه ندارم تمام جونم رفته ببینم میاد توافقی جدا شیم ،راضی نشه مجبورم بیوفتم دنبال وکیل متاسفانه جدیدا یه مشکل مالی برام درست شده برای هزینه هاش مجبورم طلا بفروشم

عزیزم فقط تو‌نیستی ما زن ها اکثرا این درد رو کشیدیم متاسفانه یاد فیلم عصر یخبندان می افتم البته اونج ...

همیشه برای شوهرم دعا میکنم که الهی کسی که دوستش داری رو زیر یه مرد دیگه ببینی،ببینی چه طعم تلخی داره خیانت 

من توان اسیر شدن تو دادگاه ندارم تمام جونم رفته ببینم میاد توافقی جدا شیم ،راضی نشه مجبورم بیوفتم دن ...

ای داد بیداد خواهر خوشگلم🥲🥲🥲 این تو رو طلاقت نمیده البته امیدوارم بده ولی این خیلی بی ذاته کاش به خانواده ات میگفتی اونا بهت کمک مالی میکردن حداقل

اسی تو تنهایی از پس اینا بر نمیای باید یه دوستی یا یکی که باهاش صمیمی هستی رو همراه خودت کنی تا لاقل ...

شوهرم پول برای دختره خرج نمیکنه،اگه اون روز تو تاپیکم بودی دیدی حرف سفته زده بودن،فهمیدم شوهرم از دختره پول گرفته بود و بحث بابای دختر سر همین بود

ای داد بیداد خواهر خوشگلم🥲🥲🥲 این تو رو طلاقت نمیده البته امیدوارم بده ولی این خیلی بی ذاته کاش به ...

خانوادم کم نکشیدن بخاطرم دلم نمیخواد درگیرشون کنم دوباره

شوهرم پول برای دختره خرج نمیکنه،اگه اون روز تو تاپیکم بودی دیدی حرف سفته زده بودن،فهمیدم شوهرم از دخ ...

آره ولی این ماجرا یه جاش میلنگه خیلی عجیبه عشقم

خانوادم کم نکشیدن بخاطرم دلم نمیخواد درگیرشون کنم دوباره

جان دلم مطمئن باش اونا اگه بفهمن تنهایی داری زجر میکشی بیشتر عذاب میکشن خانواده برا همین روزاس باگه بدونن حداقل اینه میگردن دختره رو پیدا میکنن دیگه تهش همینه