برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ما ی بار رفته بودیم خرید.کاپشن همسرم خیلی دست و پا گیر بود گذاشت تو سبد، وقتی رسیدیم صندوق همسرم میخواست کاپشنش رو برداره، صندوق دار به همکارش مثلا اروم با اشاره به من و همسرم گفت از اون حرفه ای هاست. انقدر بهمون برخورد که شد اخرین باری که به اونجا میریم.چقدر بعضی ها ندیده نشناخته راحت تهمت میزنن
اصطلاح خونگی خیلی عجیب بود و جدیداز کجا به ذهن تون خطور میکنه؟
از اون جا که همیشه تو خونست و اصلا بیرون نمیره و اجتماعی نیست ...شبیه دختر خوبای خونگیه زن خوب و بسازیه ولی حریف هیچ کس نیست و همه میتونن آقا بالاسری کنن براش چون آفتاب مهتاب ندیدسو.... باز بگم؟