2777
2789
عنوان

شوهرم وحشتناک کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5407 بازدید | 144 پست
برو پزشک قانونی واگه لازم شد قید دخترم بزن و ازش جدا شواینو میگم چون یه مادر ضعیف نمیتونه الگوی خوبی ...

قید بچه رو هیچ مادری نمیتونه بزنه 💔🥲 فقط دادگاه نصف نصف بزاره ببینتش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی راهشه

نمیدونم مثلابشین باهاش درموردناراحتی که پیش اومد حرف بزن یکمم وسط حرفات گریه کن بغض کن الکی  واینکه بگواون دفعه که زدی خیلی دردداشتم به نظرم ایطوری دلش برات میسوزه ودیگه این کارونمیکنه

اگه شوهرشودوست داره بنظرم طلاق راهش نیست

اره میتونه تحمل کنه چون  شوهرشو دوست داره باید توانش رو هم بده دیگه .

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
دفعه هزارمه

وقتی کاری نمیکنی چرا نزنه؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
مجردی؟؟؟خیلی راحت گفتی قید دخترتو بزن

بله

واقعیت رو گفتم مادر باید الگوی دخترش باشه اگه همش کتک بخوره تحقیر بشه هیچوقت اون دختر یاد نمیگیره از حقش دفاع کنه تو زندگیش از نظر روحی اسیب میبینه چون شاهد دعوای پدر و مادرشه

بزرگ بشه میفهمه چرا مادرش طلاق گرفت و اگه به سن مشخصی برسه میتونه بیاد پیش مادرش زندگی 

من اگه دختر داشتم ترجیح میدادم کنارم نباشه ولی قوی بار بیاد ولی به تحقیر شدن به عنوان یه زن عادت نکنه...

کاربری دوستم فعلا دست منه
خیلی از حرف فامیل میترسم چون زیاد تکرار شده و جاری هامم همش طعنه شوهرمو میزنن که کتکت زده و اینکه شم ...

اشتی کن چون اشتی نکنی بدترلجش درمیادولی باهاش سرسنگین باش ازت سوال میکنه خیلی کوتاه جواب بده اونطوری میفهمه دوسش داری ولی ازش دلخوری

😔😔😔چندبار رفتم پزشک قانونی تعهد داد فایده نداشت

دوباره برو و پیگیر شو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤