2777
2789
عنوان

زنداداشم بدون اجازه داداشم ماشین سوار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 62 پست
من کسانی رو که گفتن فضولی نکن رو درک نمی کنم.این خانم وقتی گواهینامه نداره یعنی صلاحیت نشستن پشت فرم ...

باید به خودش می‌گفت نه اینکه بهش بگه نمیگم بعد بره بگه، با خودش حرف میزد و اگر قبول نمی‌کرد می‌گفت مجبورم بگم چون نمی‌خوام بدبخت بشین، اینطوری خود طرف می‌رفت میگفت

من وقتی اومد دیدم قبلش نمیدونستم

اول به خودش بگو اگر دیدی داره کار خودشو می کنه به داداشت بگو حالا ترجیحاً جوری که زن داداشت متوجه نشه تو گفتی.

به حرف این کاربر ها هم توجه نکن که میگن بهت فضول.

اینا هنوز بر اثر تصادف عزیز از دست ندادن که اینقدر نسبت به رانندگی بدون گواهینامه ریلکسن و این کار اخلاقی رو فضولی میدونن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وآقا متاسفم براتمن نمیگم چرا سوار میشه میگم وقتی گواهینامه نداره به بکی بخوره

خب برای خودت متاسف باش مام عروس داریم والا یه بار نشد آمارش به شوهرش بدیم 

البته خدا روشکر پسرامونم عاقلن به خواهرا که ما باشیم رو نمیدن بخوایم آمار زنش بدیم حتی اگه از نظر ما خطایی کرده باشه

من کسانی رو که گفتن فضولی نکن رو درک نمی کنم.این خانم وقتی گواهینامه نداره یعنی صلاحیت نشستن پشت فرم ...

عزیزم علت اینکه میگن جهان سومیم همینه دیگه .تو همچین ادعای با فرهنگی داریم در صورتی که این ته ته بی فرهنگی 

اسی من باشم صد درصد به داداشم میگم البته میگم من از سر نگرانی گفتم توام به جای دعوا بفرست گواهینامه بگیره

باید به خودش می‌گفت نه اینکه بهش بگه نمیگم بعد بره بگه، با خودش حرف میزد و اگر قبول نمی‌کرد می‌گفت م ...

عزیزم منم گفتم اول به خودش بگو.

ولی به نظرت کسی که میگه به شوهرم نگو من سوار ماشین شدم صرفا با تذکر خواهرشوهرش دیگه اینکارو انجام نمیده؟؟

این خانم آگاهانه داره قانون رو رعایت نمی کنه پس باید باهاش برخورد بشه. 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

حرفم اینه اگه باز سوار شه گواهینامه نداره بخوره به یکی

آها، من فکر کردم برادرتون براش مهم نیست که زنش بدون گواهینامه بشینه

احتمال ۹۹ درصد داداشتون خودش بفهمه که ماشین ضربه خورده

به داداشتون بگید زنش رو بفرسته گواهینامه بگیره!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اول به خودش بگو اگر دیدی داره کار خودشو می کنه به داداشت بگو حالا ترجیحاً جوری که زن داداشت متوجه نش ...

اتفاقا باید بگه که میگم، فکر کردی زنداداشش تا نفهمه کی گفته ول میکنه؟! بعد بیشتر حاشیه درست میشه

اتفاقا باید کاری کنه که خودش بره بگه

عزیزم علت اینکه میگن جهان سومیم همینه دیگه .تو همچین ادعای با فرهنگی داریم در صورتی که این ته ته بی ...

اصلا یه لحظه جا خوردم با خوندن کامنت ها.

بعضیا چقدر نسبت به نقض قانون بی تفاوتن و توقع دارن وضع کشور خیلی خوب هم باشه.

همین میشه کشور بی قانونه دیگه چون هرکی داره کار خودشو می کنه.

عزیزم منم گفتم اول به خودش بگو.ولی به نظرت کسی که میگه به شوهرم نگو من سوار ماشین شدم صرفا با تذکر خ ...

من با اونجایی که میگین یواشکی بره بگه مخالفم، اتفاقا باید بگه اگر خودت نگیر خودم میگم چون نمی‌خوام اتفاق بدی بیوفته زندگیتون خراب بشه

من با اونجایی که میگین یواشکی بره بگه مخالفم، اتفاقا باید بگه اگر خودت نگیر خودم میگم چون نمی‌خوام ا ...

خب اگر این خانم بفهمه خواهرشوهرش رفته گفته میونشون باهم شکرآب میشه. بهتره که ندونه.

اصلا یه لحظه جا خوردم با خوندن کامنت ها.بعضیا چقدر نسبت به نقض قانون بی تفاوتن و توقع دارن وضع کشور ...

ایران اگه آباد نمیشه یه بخشی مسئولینه یه بخشیشم خودمونیم که تیشه می‌زنیم به ریشه