من کسانی رو که گفتن فضولی نکن رو درک نمی کنم.این خانم وقتی گواهینامه نداره یعنی صلاحیت نشستن پشت فرم ...
باید به خودش میگفت نه اینکه بهش بگه نمیگم بعد بره بگه، با خودش حرف میزد و اگر قبول نمیکرد میگفت مجبورم بگم چون نمیخوام بدبخت بشین، اینطوری خود طرف میرفت میگفت
اول به خودش بگو اگر دیدی داره کار خودشو می کنه به داداشت بگو حالا ترجیحاً جوری که زن داداشت متوجه نشه تو گفتی.
به حرف این کاربر ها هم توجه نکن که میگن بهت فضول.
اینا هنوز بر اثر تصادف عزیز از دست ندادن که اینقدر نسبت به رانندگی بدون گواهینامه ریلکسن و این کار اخلاقی رو فضولی میدونن.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
باید به خودش میگفت نه اینکه بهش بگه نمیگم بعد بره بگه، با خودش حرف میزد و اگر قبول نمیکرد میگفت م ...
عزیزم منم گفتم اول به خودش بگو.
ولی به نظرت کسی که میگه به شوهرم نگو من سوار ماشین شدم صرفا با تذکر خواهرشوهرش دیگه اینکارو انجام نمیده؟؟
این خانم آگاهانه داره قانون رو رعایت نمی کنه پس باید باهاش برخورد بشه.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
عزیزم علت اینکه میگن جهان سومیم همینه دیگه .تو همچین ادعای با فرهنگی داریم در صورتی که این ته ته بی ...
اصلا یه لحظه جا خوردم با خوندن کامنت ها.
بعضیا چقدر نسبت به نقض قانون بی تفاوتن و توقع دارن وضع کشور خیلی خوب هم باشه.
همین میشه کشور بی قانونه دیگه چون هرکی داره کار خودشو می کنه.
من با اونجایی که میگین یواشکی بره بگه مخالفم، اتفاقا باید بگه اگر خودت نگیر خودم میگم چون نمیخوام ا ...
خب اگر این خانم بفهمه خواهرشوهرش رفته گفته میونشون باهم شکرآب میشه. بهتره که ندونه.