2777
2789
عنوان

دختران آسیب دیده از پدر و مادر(مهم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 123 پست
ممنون از تاپیکت اسی من همیشه میترسم این اتفاق برای دخترم بیفته ولی خوب دختر کوچولو من به هیچ صراطی م ...

عزیزم بچت خیلی کوچیکه باید از مشاوره کمک بگیری که چطوری باید استفاده از گوشی رو کم کرد براش! ولی اینکه حرف حرف خودشه اصلا چیز بدی نیست! باور کن من اینقدر به حرف پدر و مادرم گوش دادم که الان بلد نیستم یه تصمیم ساده بگیرم رو حرفم نمیتونم بایستم!!!! باید یادش بدی درست و غلط رو و ازش بخوای فکر کنه با خواست خودش درست رو انجام بده! نه از ترس شما! 

عزیزم بچت خیلی کوچیکه باید از مشاوره کمک بگیری که چطوری باید استفاده از گوشی رو کم کرد براش! ولی این ...

مشاور میگه از حرف خودت کوتاه نیا و محکم باش ولی خوب دختر من میگه مامان من را دوست نداره من هر اسباب بازی دوست داره میخرم هر لباسی که انتخاب کنه هر لوازم التحریر را که بخواد ولی همه خوراکی را نمیتونم بخرم برای خوراکی که نخرم تریپ افسردگی میگیره میگه شما که نمی تونستید برای چی بچه دار شدید کاش مامانم مامان فلانی بود( دخترم ۶ سالش)  دوست دارم تجربه بقیه را بدونم

البته مربی اش میگه رگ خوابت اومده دستش و نقطه ضعف بهش دادی داره سو استفاده میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم❤️💔همسرت چیزی نمیگه؟آخه الان مادرت به چه حقی دخالت می‌کنه ؟؟؟ اصلا قرار نیست ازش اجازه بگیری ح ...

میدونم وظیفشه

من چیکار کنم خب

اصلا به حرفم گوش نمیده و بشدت لجبازه

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

مشاور میگه از حرف خودت کوتاه نیا و محکم باش ولی خوب دختر من میگه مامان من را دوست نداره من هر اسباب ...

عزیزم سنی نداره فکر می‌کنه اگه مثلا نزاری هر چی خواست بخوره یا گوشی رو بهش ندی یعنی دوستش نداری! فکر کنم باید یه کاری کنی بفهمه چون دوستش داری ازش میخوای اینطوری باشه! بچه ها مثل ما از این دید نگاه نمیکنن که مامانم دوستم داره که میگه از چیزای ناسالم دوری کنم! سعی کن تعادل رو نگه داری! یعنی هم بهش عشق بورزی حمایتش کنی هم از اون طرف وقتی یه حرفی زدی کوتاه نیای! نه مامان سختگیری باشی نه بیخیال باید میانشو پیدا کنی که هم آسیب نبیینه نه هم فکر نکنه دوستش نداری 

مشاور میگه از حرف خودت کوتاه نیا و محکم باش ولی خوب دختر من میگه مامان من را دوست نداره من هر اسباب ...

مثلا بهش بگو فلان خوراکی ضرر داره همیشه نباید بخوریم 

بگو نگاه کن منم نمی‌خورم فقط بعضی وقتا میشه خورد!(کلا اونطوری هم نباشه بگی خوراکی مضر نباید خورد مثلا چیپس و پفک درسته مضرن اما حذف هم بشن خوب نیست) بگو بیین مامان هم نمیخوره من چون دوستت دارم میگم نخور که مریض نشی! منم نمی‌خورم دیگه تو هم نخور و.....

مثلا بهش بگو فلان خوراکی ضرر داره همیشه نباید بخوریم بگو نگاه کن منم نمی‌خورم فقط بعضی وقتا میشه خور ...

مرسی نه که کلا نخرم مثلا اگه مسواک نزنه چند روز بریم فروشگاه شکلات یاموادی که شیرینی داره نمیخرم میگم اگه یک هفته مدام مسواک زدی هفته بعد برات میخرم ولی همه اش از اینکه دوستم نداری و این مسائل میگه

مرسی نه که کلا نخرم مثلا اگه مسواک نزنه چند روز بریم فروشگاه شکلات یاموادی که شیرینی داره نمیخرم میگ ...

از اینکه دوستش نداشته باشی می‌ترسه! نمی‌دونم چطور باید به بچه ها ثابت کرد دوستشون داری! چون خیلی حساسن و احساسی برخورد میکنن 

مرسی نه که کلا نخرم مثلا اگه مسواک نزنه چند روز بریم فروشگاه شکلات یاموادی که شیرینی داره نمیخرم میگ ...

بهش میگی من برای خودت میگم چون دوستت دارم؟

برای مسواک زدن هم برنامه بریز هر شب با هم برین مسواک بزنین عادتش بدین بگو نگاه کن منم مسواک میزنم چقدر خوبه تمیز میشیم

شوهرت به این خوبی چرا دوستش ندارن مشکل خودشه! سرسنگین باش باهاشون! بچسب به زندگی خودن؟بابات چطوره؟

والا چن وقتیه ک رهاشون کردم اما اینقد منو جلو دیگران کوچیک و بی ارزش کردن که دیگ مث سابق بهم احترام نمیذارن 

بابامم بهتر بود اما اونم از اون بدتر شده نمیدونم چیکار کنم :((

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
والا چن وقتیه ک رهاشون کردم اما اینقد منو جلو دیگران کوچیک و بی ارزش کردن که دیگ مث سابق بهم احترام ...

اگر هر چی گفتی درست رفتار نکردن ازشون به کل بگذر! کلا حذفشون کن! هر آدمی وقتی تو باهاش خوبی باهات خوب نیست قدر نمی‌دونه وظایفش رو در نقشی که داره انجام نمیده مستحق حذف شدنه

ما همه از مادرمون ناراضی هستیم زندگی رو زهرمار کرده واسه همه پدرمدبارها به طلاقش فکر کرده با اینکه ه ...

وای مامان منم مثلا میگه بچه اتو درست نمیکنم ببر پیش مادرشوهرت، بهش گفتم حق نداری زایمان کنم بیای پیشم انقدر که منت میذاره و زورش میاد برا من کاری کنه

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕
اگر هر چی گفتی درست رفتار نکردن ازشون به کل بگذر! کلا حذفشون کن! هر آدمی وقتی تو باهاش خوبی باهات خو ...

بله دقیقا موافقم

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.