2777
2789
عنوان

خونواده شوهرم دارن همه چیزمونو میگیرن ازمون فقیر شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 61 پست
اسی اعصابمو ریختی بهم بخدا،اینادیگه کین،بگو عقدیم مگه بیرون نمیریم؟وسیلمونو بدیم به شما که چینکنه ای ...

اره همینطوره 

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر واقعا میخوای با همچین مردی ادامه بدی ؟ این خانواده و این مرد پیرت میکنن ی تصمیم جدی بگیر در مورد ادامه ی زندگی باهاش 

من خانواده همسرم با اینکه خیلی دست و دلباز هم نیستن اومدن ی مقدار طلای پس انداز رو فروختن و دادن ب ما برای خرید خونه چون کم آورده بودیم غیر از قرضی که بهمون دادن و گفتن هروقت داشتید پس بدید 

به شوهرت بگو نشستی جابی که ۴ سال قبل شوهر من نشیته بود 

نه رمین فروش رفت 

نه از پولی که ازمون گرفتن سود دادن 

نه پس دادن 

هیچی هیچی 

فقط زندگی ما یه سال عقب افتاد 

یه سال نه خوردیم نه پوشیدیم نه گشتیم هیچی ...که قسطی رو لدیم که قبلا براش پول جمع کرده بودیم 

هعی چی بگم 

به شوهرت بگو عین همسر من یه کار نکنه که تا اخر عمر بادتون بیفته برا گشتن دنبال تالار و عکاس و باغ با پای پیاده رفتیم 

برا عروسیم ماشین اجاره کردیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اصلا و ابدا همچین کاری نکنید.

وام ازدواج برای اینده ی شما دونفره نه بزرگتر کردن خونه ی پدر .

اگه راست میگن تا ی سال دیگه میتونن برگردونن خوب ی سال پس انداز کنن به جای اینکه پولو بدن بابت قرض به شما با پول خودشون نقشه بکشن.

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

میگن شما لازم ندارین عقدین خواستین ما قرض میدیم بهتون

عزیزم این مسئولیت بر عهده شوهرت هست

ایشون باید توانایی نه گفتن رو داشته باشن.به هیچ عنوان راضی نشید

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

شوهر اسی فهمیدی؟  کامان بابات زمین خودشونو و کاشین خودشونو بفروشن خونه بزرگتر کنن 

خونه بزرگتر برا چیشونه تو هم که از پیششون میری جاشون بازترم میشع دیگع

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اصلا و ابدا همچین کاری نکنید.وام ازدواج برای اینده ی شما دونفره نه بزرگتر کردن خونه ی پدر .اگه راست ...

میگن وام مسکنمون میسوزه

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂