2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه ثریابهش گفت اصلا نزار بفهمه ثریا و سرهنگ و حشمت میدونن طلانمیدونه دخترخوبیه بابا اون اگه میدونست ...

ن میدونه.. قبلا ثریا بهش گفت نامزد داره به طلا گفت.. حتی گفت به قربان میگم طلاق بده منتها خودشو به ندونستن گفت بزنه

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
سه مدله۱_زن خسرو میشه و همه اموالی که به نام پرویزه رو یه جوری از چنگشون در میاره۲_قبل از عروسی خسرو ...

شخصیت انیسم خیلی رو مخمه 

ی رفیق دبیرستانی داشتم دقیقا همپین دختری بود همش یاد اون می افتم حرص میخورم😑

چرامن کراشم روش با اینک خیانت کرده😂

واقعااا؟؟ 

من ازاول فیلم بدم ازش میومد میگفتم کاش بهم نرسن اینااصا بهم نمیان

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

منم . من از اولش ندارم اصن نمیدونستم این چطور آدمیه. یک قسمت دیدم فهمیدم چه جونوریه

من روسهراب کراشمم 😂

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫