2777
2789
عنوان

ویروس جدید❌️

178 بازدید | 10 پست

با گسترش ویروس متاپنومونیه انسانی در چین و افزایش تعداد مبتلایان، نگرانی‌ها درباره شباهت علائم این ویروس با کووید۱۹ بیشتر شده است.

‏🔸از امروز تا ۴هفته:

- ماسک بزنید، همه جا! 

- مایعات گرم بیشتر مصرف کنید.

- بدن را گرم نگه دارید.

- دستان خود را تمیز نگهدارید.

- دستمال تمیز همراه داشته باشید.

- ضدعفونی کننده دست همراه داشته باشید.

- روبوسی نکنید خصوصاً با بچه‌ها 

- تا حد ممکن از دستشویی عمومی استفاده نکنید

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

چین تا نسل آدمای کره زمین و منقرض نکنه ول نمیکنه 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما گرفتیم این دفعه بچه ها بیشتر اذیت میشن چهار هفته طول کشید مقاوم به دارو فقط و فقط قرص سرماخوردگی ...

همینو گرفتید؟

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
شبکه خبر چیزی گفته راجع بهش؟

تی وی نمی‌بینم نمد