2777
2789
عنوان

عجیب تریت رسمی ک شنیدیت چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 78 پست

ما ن رسم شوهرم ایناست ک شب عروس مادر بزرگ بالای سر عروس دوماد باشه دستمال بگیره من شب عروسیم هعی زن دایی شوهدمو میدیم ک  زیر گوش مادرشوهرم میگفت امشب مادرتو بفرست باهاشون منم استرسم هزار برابر شد بشوهرم گفتم مادر لزرگت بیاد دیگه هیچی بعد شوهرمم گفت باشه بابا بعد خونه مادرشوهرم اینا مشهد بود صبح زود میخاستن برن  خونه مادرم اینا موندن هعی زنگ میزدن شد شد شد   شوهر منم میخواست همون شب اینکار بشه ک  دستمال بده منم بقدری استرسی شدم گریه کردم قفل شدم و درد کشیدم تبدیل شدم ب یه واژنیسموسی شدید  شوهرمم  دستشو برید ریخت رودستمال داد بهشون بعد مادرشوهرم گفت مگه ما خریم این خونه پرده نیس الان من چندین سال ازدواج کردم و نتونستم رابطه برقرار کنم با شوهرمقفل میکنم ازترس

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

اینکه بعد از عقد عروس پاشو میذاره رو پای داماد که زبونش دراز تر باشه شنیدید؟خواهرشوهره من همین تازگی ...

😐😐ن نشنیده بودم

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طرف نامزدم رسمه عروس ک بعد عروسی میره خونش باید یه بشقابی یا زیر فنجانی بشکنه با پاش😐پا عروس هم باید زخم بشه😐

نامزدم میگ به تو یه تشت میدم بشکنی🤣🤣

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
ما ن رسم شوهرم ایناست ک شب عروس مادر بزرگ بالای سر عروس دوماد باشه دستمال بگیره من شب عروسیم هعی زن ...

وای عزیزمم:)! چ خانواده بی درکی، امیدوارم زودتر مشکلت حل شه

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

وای حرصممم گرفتتت قشنگ مفت خوریهههه بابا طرف جیزیه میده، دختر میده، بعد ها وارث نیده.. هعییی

اره منم خیلی ناراحت میشم یه بنده خدا از نزدیکا پدرشوهرش گفته بود پولای پاختی رو برمیداره مامانه منم رکب زد انگشتر داد پاتختی هم😁

ولی همین دو ماه پیش یه دختری عروسش بود عروسی آنچنانی مادرشوهره عروس پزشک بود و وضعشون عالی بود اما پسره معمولی بود  چقدر پول و سکه طلا کادو گرفت الان عروس فقط یه حلقه دستشه شب عروسی خانوم دکتر هرچی بود نبود برداش گفت خودم عروسی گرفتم!!!

وای عزیزمم:)! چ خانواده بی درکی، امیدوارم زودتر مشکلت حل شه

فداتسم ک نمیشه عزیزم من خیلیا سال ازدواج کردم نزدیک ده سال  دوتا ماشین فروختم  واسه درمان درست نشدم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

رسما تو فامیل ما برداشته شده ولی قدیم عروس شب عروسی پا داماد لگد می‌کرد که حرف حرف خودش باشه تو زندگی . روز جهاز یک وسیله از خونه مادر عروس برمی‌داشتن میگفتن عقل عروس . روز عروسی یک بچه میدادن بغل عروس و داماد که معمولا پسر میدادن که بچه اولشون پسر باشه 

خدالعنتشون کنه چ سم مزخرفیه این

منم سنم خیلی پایین بود حدودا  ده سال پیش   بعد میترسیدم اینو ک شنیدم ترسم ده برابر شد

الهی بگردم چه عذابی کشیدی حتما تحت نظر دکتر و مشاور باش

عزیزم نزدیک ده ساله روانپزشک روان روانشناس مشاوره س ک س ترایپ س ک س لوژی  دوتا ماشین فروحتم درست نشوم