2777
2789
عنوان

زنی که خرج نداره ارج نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 66 پست
هیچوقت قهر نکن از خونه برو مخصوصا ک مادرشوهرت پایین میشینه اینجوری پرش میکنن و راحت میشه تو خونه بمو ...

منم با قهر مخالفم ولی وقتی طرف چندروز قهر باشی خونه کسی دیگه نیاد واسه اشتی شما باشین خودتون برمیگردین رو خونه زندگی ؟بعضی وقتها باید بفهمن حامی دارن همسرشون ..بفهمه اونکه مرد اونجور گلگی میکرد پیش مامانش  اینم میتونه زنا حساسترن

بله دقیقاتازگیا یادش اومده مردی هم هست تو خونه ما

توام عوض شو .همینکه تو حال روحی بدت رفتی ارایشگاه خوبه

ازین به بعد هم تو دعواها سکوت کن ، ضرر نمیکنی 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم با قهر مخالفم ولی وقتی طرف چندروز قهر باشی خونه کسی دیگه نیاد واسه اشتی شما باشین خودتون برمیگرد ...

اخه اینجوری اگه هیچوقت نیاد دنبالش چی؟ حضانت بچه رو هم ک نداره، یارو هم پول نداره مهریه بده

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

منم با قهر مخالفم ولی وقتی طرف چندروز قهر باشی خونه کسی دیگه نیاد واسه اشتی شما باشین خودتون برمیگرد ...

کاش داشت داشتم

فهمیده نمیگم دور برداشته

حالم بد میشه بهش فکر میکنم

اخه اینجوری اگه هیچوقت نیاد دنبالش چی؟ حضانت بچه رو هم ک نداره، یارو هم پول نداره مهریه بده

اون از خداشه من برم همیشه تو دعوا میگه‌گمشو‌ خونه بابات و من بخاطر پسرم نرفتم

مگه دعواشون سرچی بوده ک نخادش ..مگه دیونه مامان بچش بگه نمیخام فقط باید ادب بشه 

واقعا شما توی دعوا اینطوری برخورد میکنید؟پس خوشبخالنونجلو مامانش تا تونست بارم کرد میشنستم آروم می‌ش ...

خودت میگی هی ضبط رو خاموش روشن کردیم..من کاری ندارم ولی جلو‌ بچه تون خجالت نمی کشید کتک کاری راه بیندازید.اصلا زشته.بعدم مطمئنا شما هم بهش توهین کردید .نکردید؟ من خیلی دیدم دعوای این مدلی تو فامیل.خاله ام با شوهرش همین بود خاله ام هر چی دلش میخواست می‌گفت بعد شوهرش عصبی میشد مثلاً هلش میداد خاله ام می‌گفت این منو کتک زد.حالا که بچه ها بزرگ‌شدن میگن مامانمون به اندازه بابا مقصر بود

اون از خداشه من برم همیشه تو دعوا میگه‌گمشو‌ خونه بابات و من بخاطر پسرم نرفتم

منم بخاطر همین میگم باید بمونی و عذابش بدی چون بی شرفه قدر نمیدونه با خودشم فک کرده مهریه نمیدم بهش 

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

مگه دعواشون سرچی بوده ک نخادش ..مگه دیونه مامان بچش بگه نمیخام فقط باید ادب بشه

دوتا بالا رو بخون چی گفته

همینکارو می‌کنم بواشکی به مامانم میگم که به بابام نگه

اره ب مامانت بگو زنگ بزنه بهش باهاش حرف بزنه ..ن اینکه خدایی نکرده دعوا و روشون تو روهم باز بشه فقط باهاش حرف بزنه و بفهمه شما حامیش هستین و جایی داری واسه رفتن

منم بخاطر همین میگم باید بمونی و عذابش بدی چون بی شرفه قدر نمیدونه با خودشم فک کرده مهریه نمیدم بهش

همسر من نه تنهابا من با پدر مادر و برادر خودش هم بد رفتاره اون زمان که نامزد کرده بودیم مادرش میکفت اولین دلیل انتخاب دخترتون آروم بودنشه چون پسرم تنده

حتی ما سال های اول اجاره نشین بودیم اما اجازه ندادن بریم واحد بالاشون بشینیم میکفتن ما اعصابشو نداریم

همون روز هم تو دعوا میکفت از من انتظار عوض شدن نداشته باش من عصبیم نمی‌دونم تحمل کنی هری