2777
2789
عنوان

می دونم شاید مسخرس ولی بخاطر این قضیه خجالت میکشم از خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 63 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم من برام ازدواج مهم نیست ولی حس ناکافی بودن میده بهم

ربطی نداره واقعا

مثلا من ۲۲ سالگی ناکافی بودم و ۲۷ کافی شدم😐😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
نه چون دخترای اطرافم خیلی خواهان دارن میگم درحالی از نظر جایگاه اجتماعی و خانواده مثل خودمن

احساس میکنم درونگرایی درسته؟ خیلی با کسی گرم نمیگیری اهل شیطونی و بگو بخند تو جمع نیستی ؟ 

تو هنوز سنی نداری و اینکه ببین گاهی آدما یسری رفتارا دارن که باعث میشن تو فکر کنی بخاطر توعه یا ممکنه بخاطر چنین فکری کنن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یه چیزی هم بگم برای همه مجردها اگر دیدید یه مدت پشت سر هم داره براتون خواستگار میاد انتخاب کنید و ازدواج کنید چون برای همه همین طوره که یه زمانی گل خواستگارها هستن و بعدش ممکنه اگر بزارید سنتون بره بالاتر دیگه خواستگار با شرایط خیلی خوب نداشته باشید یا با فاصله زیاد خواستگار بیاد و بعد بگید کاش همون موقع که زیاد بودن انتخاب میکردم. 

میشه بپرسم چرا دلیلش چیه مگه میشه هیچوقت ازدواج نکنی

اره میشه ..یه مدت خیلی طولانی کسی رو پنهانی دوس داشتم بعدش دیگه تصمیم گرفتم بیخیال این حس پنهانی و کلا هر ادم دیگه ای بشم

برای عشق عجله نکنید بالاخره یکی میاد که مراقبت از عشق رو مثل مراقبت از جان بلده

من نمیخوام عاشق شم کلا دیگه این چیزا برام معنایی نداره فقط حس ناکافی بودنی که این داستان بهم میده اذیتم میکنه

اره دقیقا هم خیلی درونگرام نه اهل بگو بخند شیطونی امنمیدونم شایدم

پس دلیل افکارت رفتار خودته نه خانوادت .چون متفاوت با بقیه هستی فکر میکنی خانوادت اینو حس میکنن و راجبت این فکرارو دارن.

ببین عزیزم هنوز 21 سالته یک راه طولانی پیش روته من نمیدونم چه مشکلی داری که نمیتونی هیچوقت ازدواج کنی البته ممکنه این مشکل رو هم مثل افکاری که راجب خانوادت داری پیش خودت بزرگش کرده باشی اما تو هرجورم باشی خانوادت دوس دارن . در آینده اگر شرایط داشتی مهاجرت کن آینده ت رو بساز 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من نمیخوام عاشق شم کلا دیگه این چیزا برام معنایی نداره فقط حس ناکافی بودنی که این داستان بهم میده اذ ...

درکت میکنم اتفاقا خوبه که بیحسی بموقش شرایط خوبی که پیش اومد منطقی درباره اخلاق و رفتار پسره انتخاب می‌کنی منم مجردم بقول این خانما شاید هنوزم زوده برامون