2777
2789
عنوان

امامزاده ای ک تاالان دست رد ب سینه کسی نزده تجربه شخصی و عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 115 پست

سلام

خوندم همه تاپیکتو ..واقعا اشکام شر شر داره میریزه

و یقین دارم خودت انسان نورانی هستی که شاهد اینچنین حاجت روایی هایی هستی ممنونم که مارو اشنا کردی با این بزرگوار❤

ازتون خواهش میکنم برای حل شدن مشکل مالیم دعا کنید

عاجزانه میخوام ازتون

هرکسی صلوات فرستاد لایک کنه تا منم واسش صلوات بفرستم.مچکرم❤

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

سلام خوشبحالتون که بهش نزدیک هستید من اگر روز و روزگاری زندگیم روبه راه بشه حتما میام حتماگلی میشه د ...

چشم قشنگم ولی ار راه دور هم میشه باهاشون ارتباط گرفت.باهاشون صحبت کنید براشون صلوات بفرستید

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش برای امضام دعا کنید من تو سن کم زنده زنده مردم زجر کش شدم شاید پوستمو نکندن ولی زندگیوو اتیش زدن ...

سلام عزیزم چشممم قشنگممم ایشالا ک بحق خود مومد حسن حاجت روا بشی.درخواست دوستی بده ی ذکر بهت بگم 

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

سلام عزیزم چشممم قشنگممم ایشالا ک بحق خود مومد حسن حاجت روا بشی.درخواست دوستی بده ی ذکر بهت بگم

درخواست ددم عزیزم

مرسی گلم انشالله 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

سلامخوندم همه تاپیکتو ..واقعا اشکام شر شر داره میریزهو یقین دارم خودت انسان نورانی هستی که شاهد اینچ ...

عزیزدلمممم...قربونت برممم من ک رو سیاهم ولی امیدوارم بحق خودش حاج روا بشی ب دلت نگاه کنه

عکس هم بزارید لطفا از ضریحشون 🥺🙏

گذاشتم عزیز دلم ولی اپلود نمیشه نوشته ب زودی

عنوان ودیدم حدس زدم مومدحسن ومیگی

مومد حسن شناخته شدس

عزیزدلمممم...قربونت برممم من ک رو سیاهم ولی امیدوارم بحق خودش حاج روا بشی ب دلت نگاه کنه

خیلیم‌بزرگواری و مقرب

لطف میکنی واقعا

چون حقیقتا تو شرایط مالی وحشتناکی هستم

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

خیلیم‌بزرگواری و مقربلطف میکنی واقعاچون حقیقتا تو شرایط مالی وحشتناکی هستم

عزیزدلم سوره واقعه رو زیاد بخون...واسه مال و رزق و روزی فوق العادست.پیشنهاد میکنم هرشب ی زیارت عاشورا یخون هدیه کن ب شهید نوید صفری همه چیز درست میکنه برات

تو منطقه خودمونه

خوش بحالتون پسسس نائب الزیاره باشیننن 

برای ازدواج راهکاری دارین

سوره نور ویس تعریفشو زیاد شنیدم بخصوص چله سوره یس