2777
2789
عنوان

با دلخوری و دلشستگی از خونه مادرشوهر اومدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3830 بازدید | 188 پست
پس نمیرم با شوهرم تو قیافه باشم یا عادی باشم اخه سه هفتس خیلی به رو خودش نیاورده

شوهرا که ترجیح میدن اصلا به روی خودشون نیارن باز شما شوهرت زده از خونه بیرون و بهت حق داده قهر کنی از باباش .. مردا نه به روی خودشون میارن نه بهت حق قهر بودن میدن  

عزیزم پدرشوهرت وظیفه نداره خونه بده بهتون همینم که داده دستش درد نکنه شوهرت باید خونه خوب یا بقول شما در شان عروس داماد تهیه کنه،در مورد جاری هم بنظرم برو و سر بزن بهش و کادو بهش بده در مورد قهر با پدرشوهر مادرشوهر هم خودت میدونی ولی از کاه کوه نساز

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب بابات نگه بفروشید نفروشید بگه خونه در حد شان دختر من تهیه کنید همین... منم جهاز میدم برن سر خونه ...

بازم میگم زیر سر مادرشه 

میخوام چنان بزنم وسط چشاش که چشاش بپره بیرون 

جوری بر.... ینم تو هیکلش که پررو نشه 

عزیزم مگه شما نامزد نیستی؟شوهرت چی میگه؟بهت گفته بیا بریم دیدن بچه ی داداشم؟اگه نگفته توام نرو بعدا هم گفتن بگو من که سر خونه زندگیم نیستم یکی باید منو بیاره منم بیام

تو جمع هم به شوهرت بگو زبون که داری خودت جواب خانواده ی باشعورت رو بده منو چرا قاطی میکنید

اگه خونه به نام شما زدن برید بشینید وام بازسازی بگیرید درست کنید این موقعیت دیگه گیر نمیاد 

اگه هم به نام نزدن بگو به نام بزنید می‌خوایم هزینه کنیم وام بگیریم درست کنیم 

شوهرم گفت بفروشیم مثلا اره دیگه حق نداشتن سر من داد بزنن چشم غره برن جلو جمع الان جاریم خوشحاله نه؟ ...

شوهرت با خانوادش حرف بزنه بگه زودتر میخوایم بریم سر خونه زندگیمون، یا کمک کنین یا بذارین خونه رو بفروشیم

جاریت چجور ادمیه خودت بهتر میشناسیش شایدم خوشحال نباشه

اگه بابام بفهمه تا صدسال میره توقیافه با شوهرم اون وقت غلط کردم میفته میفهمه یه من ماست چقد کره داره ...

چن سالته؟ بابات دشمنت نیس و قرار نیست چیزی رو ازش قایم کنی..... یجوری که دعوا نشه بهظ بگو مثلا قرار نیست داد زدنو بگی قراره بگی ازین وضعیت ناراضی 

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
بازم میگم زیر سر مادرشه میخوام چنان بزنم وسط چشاش که چشاش بپره بیرون جوری بر.... ینم تو هیکلش که پر ...

ادم بده نکن خودت رو

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
به نظرم برو یه عصر زنگ بزن برو قضیه مربوط ب جاریت که نیست و تولد نوزاد جای این ناراحتی ها رو نداره

این زایمان اینم این وسط شده قوز بالا قوز 

اگه گذاشتن دوروز تو لاک خودمون باشیم 

کدوم خونه؟ قدینیه؟ یا مادرشوهرم منظورته چیکار میکردی بار اول اخر بشه بیشتر توضیح بده لطفا عزیزم بگو

ببین عزیزم من نه شرایط زندگی تو رو‌میدونم نه میگم ک این کار رو کن فقط چون میگی تو چکار میکردی میگم 

من اگر بودم تا یکی دو روز با همسرم حتی حرفم نمیزدم و ناراحتیمو بشدت نشون میدادم و تا اوضاع رو درست نمیکرد(منظورم خونه اس) همین روال ادامه داشت یعنی باید درستش میکرد غروری ک ازم خورد شده رو چون بحث الان فقط خونه نیست بحث بی احترامیه ک بهم شده اس باید جلوی من به برادرش زنگ میزد و میگفت دیگه حقی نداری تو زندگی ما دخالت کنی خونه باباشم حالا حالا نمیرفتم تا تشنه یکم محبت و احترام از سمت من میشدن 

هیچی .. گفت خونه نداره بعدا زمین بخره بسازه سه دنگم بنام من بشه محل و ایناشو نگفتیم

عروسیتون کِی هس؟؟

به بابات همین الان بگو چه اتفاقی افتاده

با شوهرت حرف میزنه ، شوهرت میفروشه یه خونه میخره سه دونگشم میزنه به اسم تو 

خودتو بکش کنار بزار پدرت حل کنه 

بعدش قشنگ شیرینی بگیر ببر دونه دونه تعارف برادر شوهر و پدر شوهرت کن بگو واااای این شیرینی خوردن داره شوهرم به قولش عمل کرد نصف خونه به نام منه چقدر بهم اعتماد داره اخه میدونه چقدر عاشقشم 

این میشه بهترین انتقامت 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

کدوم عزیزم؟ سنگین باشم ؟

من گفتم بری ها ولی ادامه ی صحبتات تو تاپیکت رو خوندم الان نظرم برگشت انگاری میدونی بهتره از خانوادت مشورت بگیری که بری یا نه چون اونا به شرایط موجو واقف ترن ولی حتما فعلا یه زنگ رو بزن و بهش تبریک رو بگو و به پدرت بگو زنگ بزنه به پدرش که تکلیف روشن کنن این که نشد سه سال شما رو علاف کنن و تکلیف خونه قدیمی رو مشخصص کنن شما هم زودتر برین سرخونه زندگی عقد طولانی مزخرف

شوهرا که ترجیح میدن اصلا به روی خودشون نیارن باز شما شوهرت زده از خونه بیرون و بهت حق داده قهر کنی ا ...

همین بیخیالیا بی فکریا باعث شده دعوا بشه ی زمانی بهش گفتم اگه میخای بفروشی زود بفروش نذار طول بکشه دعوا میشه هی ول کرد ول کرد دعوا شد زودتر اگه فروخته بود به اینجاها نمیرسید که جلو جاری سکه یه پول بشم بابت خونه لعنتی 

تو فکرشو بکن بابت خونه ای که به عهده پسره بیان با تو دعوا کنن داد بزنن زور داره سخته 

حرف ناحقه 

عزیزم پدرشوهرت وظیفه نداره خونه بده بهتون همینم که داده دستش درد نکنه شوهرت باید خونه خوب یا بقول شم ...

همبن دیگه شوهرم میخواد بفروشه خونه خوب بخره اینا سرمن داد میزنن نمیذارن 

سه ساله علاف اینام اخه دخالتم ی بار دوبار نه سه سال 

باخودشون نمیگن پس فردا مامانم اینا بگن چرا پس خونه مهیا نکردی چی میخوان جواب بدن  

پس چرا مردم جدا میشن