2777
2789
عنوان

مردی که بچش میمیره خوشحاله یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 24 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید واکنش دفاعی بدنش به غم خنده اس . بهش میگن خنده ی عصبی 

شاید خواسته خاله ات روحیه اشو نبازه و راهشو بلد نبوده

شاید بچه نمیخواسته کلا 

هزار تا شاید هست . سریع به بدترین موضوع فکر نکنید

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شوهرم میگفت تا وقتی بچه ب دنیا نیومده بود ندیدمش هیچ حسی بهش نداشتم. الکی میگفتم ذوق دارم دوسش دارم ولی چون نمی دیدم اصلا حسی نداشتم ولی ب دنیا ک امد صداش گریه ش شنیدم زانوهام سست شد تازه باورم شد بابا شدم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اولا مردها دوران باردا ی خانومشون حس عاطفی به اون جنین ندارن و بعد تولد حس پدری پیدا میکنن بعد به بعضی اقایون نگاه نکن خیلی سوگوتریشون نشون نمیدن یکی از اقواممون پسرش جوون بود تصادف کرد فوت شد مادرش اینقدر گریه و شیون میکرد پدرش سکوت کامل به سالگرد پسرش نرسید تومور گرفت و سال بعدش فوت شد😔 دکترها گفته بودن به خاطر غصه زیاد اینطور شده