nemidonem مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2546 عنوان چرا عاشق نمیشم😔 101 بازدید | 17 پست واقعااا دلم میخواد از یکی خیلی خوشم بیاد واقعا دلم میخواد عاشق یکی بشم خستم از تنهایی آدمایی که پیشنهاد میدن من ازشون خوشم نمیاد چقد من بدشانسم🥲 1403/10/16 | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharrjp عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 5840 بهتر ک نشیهمش دردسره به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 9352 دعا نکن عاشق شیدعا کن عاشقکسی شی که عاشقته 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
nemidonem مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2546 بهتر که نمیشی کاش من جات بودم ضربه نمیخوردم انقدر دلم عاشق بشم همه چیزشو به جون میخرم
nemidonem مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2546 دعا نکن عاشق شیدعا کن عاشقکسی شی که عاشقته خب تو دوسش نداشته باشی چی🥲
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 9352 خب تو دوسش نداشته باشی چی🥲 دارم میگم عاشقش باشی دیگه😂 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
باابونههه عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 109 دعا نکن عاشق شیدعا کن عاشقکسی شی که عاشقته کاشکاش ب یکی از این چندین نفری که دوسم دارن و ابراز علاقه میکنن حسی داشتم😕