2777
2789
عنوان

دوستم واقعا خیلی با ارادس

160 بازدید | 10 پست

بعضیا چرا اینطورین 

انگار سختی رو حس نمیکنن 

من بخوام یکاری انجام بدم که بر خلاف میلم هست جونم بالا میاد انگار میخوام بزائم

بعد دوستم یه تصمیمی میگیره امکان نداره توش شکست بخوره 

مثلا تصمیم میگیره لاغر کنه 

واقعا اجراش میکنه و خیلی سریع لاغر میکنه 

یا تصمیم میگیره فلان آزمون قبول شه 

انجامش میده و قبول میشه 

همیشه بهترینه 

هر کاری که میخواد رو انجام میده 

و واقعا شکست ناپذیره 

خیلی اراده فولادی داره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینم البته 80درصد اینطوریم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

مامانم همش میگه

تو اگر بخوای یه چیزی بشی میتونیا

ولی از بس سرت تو این گوشی بیصاحابته هیچی نمیشی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

خواهر منم همینطوره 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...