2777
2789
عنوان

خیانت شوهر خواهرم ب خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5235 بازدید | 148 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهرت محکوم میشه .برده به پدر شوهرش نشون داده.

شوهرش هم طلاق نده اوضاع جهنم میشه

اگه به پدر دختر نشون میداد مشکلی نبود.

الان ببین وکیل چطور یاد میده که 

خواهرت از دوستش متنفر بود به یه حیله گوشیش رو برداشته یا گوشی دست یه نفر دیگه بود این کار رو کرده که زندگی طرف بهم بخوره!!

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
خواهرم داغون پدرم داغون هممون داغونیم از اینک این عفریته رفیق صمیمی خواهرم بود داشت خواهرمو دور میزد ...

احتمالا خواهرت از شوهر عتیقه اش برای این ب ظاهر دوست خیلی تعریف می‌کرده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چون گفته من میام بکنمکجا میاد؟ خونه خواهرت یعنی شتید فقط در حدچت سک سی بوده

نه چهار ساله با همن خواهرم دیر فهمید شوهر خواهرم ۴ سال به خواهرم دست نزد حتی اتاق خوابش جدا بود

ببین عزیزم چون اون خانوم متاهله و خط قرمز حساب میشه

قانون حسابی پیگیری میکنه ، مدرک هم که دارید

حتی اگر مدرک نداشته باشید هم بخاطر همون خط قرمز خود قانون پیگیر میشه 

شکایت کنید 

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
نه چهار ساله با همن خواهرم دیر فهمید شوهر خواهرم ۴ سال به خواهرم دست نزد حتی اتاق خوابش جدا بود

خواهرت شک نکرده 

کلا موضوع عحیبه به نظرم 

مردهاخیانت هم بکنند با زن خودشونم رابطه دارند حاالا شایدکمتر...

مگه اینکه کلا طلاق عاطفی و....گرفته باشند 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶