2777
2789
عنوان

مراسم عروسیم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 73 پست
چی بگم والا ولی عمه ی ناتنی دیگ چه ربطی به بهم خوردن مراسم داره اخه الان روز به روز قیمتا دارن میرن ...

خود باباش اصلا براش مهم نیست

بعد مادرخونده یه جوری گریه میکرد انگار مامانش مرده

خودش میگه فعلا بریم سر خونه زندگیمون بعدا سال که گذشت عروسی میگیرمنمیدونم منو چی فرض کرده...

نرو بابا اول اینو میگن بعد انگار نه انگار بمون خونه پدرت با عزت احترام ببرنت با مجلس عروسی.. ینی چی بخاطر یه عمه ی ناتنی شما بدون جشن و مراسم بری پدر مادرت انقدر زحمتت کشیدن چنین شبی رو ببینن 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه موضوع دیگه هم اینکه من ملا حس جالبی به اونایی که میگن فامیل نامزدی رو نفهمن فامیل عقد رو نفهمن ندارم حالا اینکه چرا شما هم مثل اونا عمل کردین و به فامیلتون نگفتین عجیبه

من خانواده همسرم اینجوری بودن برای نامزدی هیچکس رو دعوت نکردن برای عقد هیچکس رو دعوت نکردن از خودشون و فقط همش فامیلای من بودن و از فامیلشون مخفی میکردن دیگه بعد از عقد که تازه تالارم قبل از عقد گرفته بودیم خبر دادن به بقیه

من همیشه برام جای سوال بود میگفتن ما نمیگیم به کسی ما سکرتیم 

راستش هرچی بیشتر جلو رفتم بیشتر فهمیدم که اینا خانواده به شدت بد بین و بی اعتمادی هستن و هر لحظه آماده بهم خوردن ازدواجن و براشون مهم نیست واسه همین به فامیلاشون هم نمیگن که راحت بهم بخوره اگه خواست نشه!!!از اون بدتر اینکه دختراشون بعد از من ازدواج کردن اصلا تا به این حد این کارو نکردن!!و شدتش کمتر بود مثلا بعضی فامیلارو میگفتن اما برای من هیچه هیچ به هیچکس نگفتن !!! الانم کارم به جدایی کشیده خیلی راحت از فامیل و همه کس مخفی میکنن و آب از اب نمیذارن تو خانوادشون تکون بخوره!!

اره

مگه میشه مثلا اگه باردار بشی چی یا مهمون بیاد خونشون بگه پسرتون کجاست باید بره مثل پسر خونه اونجا یا مثلا عید و مناسبت ها هرکدوم جدا بمونید

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
نرو بابا اول اینو میگن بعد انگار نه انگار بمون خونه پدرت با عزت احترام ببرنت با مجلس عروسی.. ینی چی ...

به همه اینا فکر کردم 

اما گناه این نامزد بدبخت من چیه نمیدونم

مگه میشه مثلا اگه باردار بشی چی یا مهمون بیاد خونشون بگه پسرتون کجاست باید بره مثل پسر خونه اونجا یا ...

باردار بشم که اول بدبختیمه

ولی این کلا جدا از خانواده اش زندگی میکنه تو این موردی نیست

خودشون نشستن دو دوتا چهارتاشونو کردن

یه موضوع دیگه هم اینکه من ملا حس جالبی به اونایی که میگن فامیل نامزدی رو نفهمن فامیل عقد رو نفهمن ند ...

ما ، هم من هم نامزدم ، نامزدی دوممونه 

واسه همین نخواستم تا قطعی نشده کسی بفهمه 

سر همین مادره باهام سر لج افتاده

اینا عمه ناتنی را بهونه کردن مراسم نگیرن واقعا فکر میکنی بعد یک سال که از زندگیت گذشت مراسم میگیرن؟ ...

نه مراسم که مشکلشون نیست

این همه عجله برا چیه نمیدونم

باردار بشم که اول بدبختیمهولی این کلا جدا از خانواده اش زندگی میکنه تو این موردی نیستخودشون نشستن دو ...

شما قبول نکن بگو باید علنی بشه چندماه بعد مراسم میگیریم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی