2777
2789
عنوان

فک میکردم باردارم ف ال گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 42 پست
گلم فا ل گرفتی

نتیجه فالش خوب نبوده گفته بستگانت مریضه و رابطه نانوفق داشتی و اینا ولی در اینده هم رابطه ناموفق خواهی داشت الان این دوست عزیزم نگرانه منم نگرانم بهتره نگیری گلم فکرت درگیر میشه باچیزایی که میگه ندونی بهتره

وکیلم...❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم فا ل گرفتی

به گفته خودشون گذشتشو راست گفته اما تو اینده نگرانه دوست خوبم توهم خودتو درگیراین. درگیری فکریا نکن من هرچی گفته برام اتافق الان اینقد پشیمونم که چرا ایندمو دونستم

وکیلم...❤️

به گفته خودشون گذشتشو راست گفته اما تو اینده نگرانه دوست خوبم توهم خودتو درگیراین. درگیری فکریا نکن ...

اینده رو هیچکی نمیدونه

حتی اگه کسی بدونه تو هر لحظه ممکنه عوض بشه

خدا مهربون تر از این حرفاست که بد ما رو بخواد

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
مرسی عزیزم

فالم که خوب نبود اصلا

تصادف..مریضی خانواده ام..ازدواج بد..ورشکستگی مالی

تو فالم مفلوک دو عالمم

من نه اینکه چون فالم بد دراومد راضی نیستم واقعا بعضی حرفاش اشتباهه

مثلا من چند بار گفتمش که اصلااا تو هیچ رابطه ای نیستم.بهم میگه این رابطه ات به ازدواج ختم نمیشه.بعدی میشه..میگم من تو هیچ رابطه ای نیستممم

توکل به خدا..خدا که بدمو نمیخواد اون خودش خوب میچینه

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
فالم که خوب نبود اصلاتصادف..مریضی خانواده ام..ازدواج بد..ورشکستگی مالیتو فالم مفلوک دو عالمممن نه ای ...

اره به اینا که نمیشه اعتنا کرد اصلا فکرشم نکن ، ان شاالله که خیره عزیزم