2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر راهی هر راهی مثلا مثل اینستا گرام ک میدونی بری مثلا می‌بینی دوستت پست گذاشته از خوشی هاش

لطفا ببند 

رو خودت تمرکز کن سرتو شلوغ کن نزار بیکار بمونی به رشد و توسعه خودت برس 

خودتو فقط با خودت مقایسه کن که از دیروز خودت بهتر باشیشخصیت رقابتی ارامش و از خودش میگیره

چرا شخصیت آدم رقابتی میشه... شما ها چه جوری زندگی می کنین... هر چه آید خوش آید... بر حسب چه ملاکی زندگی می کنین

چرا شخصیت آدم رقابتی میشه... شما ها چه جوری زندگی می کنین... هر چه آید خوش آید... بر حسب چه ملاکی زن ...

بر اساس روان شناسی هارتمن شخصیت های رنگ قرمز خودشیفته و رقابتی هستن و رهبرای خوبی هستن و اول بودن رو دوست دارن و ترسشون اینه که اول نباشن

رنگ شخصیت من سفید هست سفید دنبال ارامشه و اروم و تنبله و ترسش اینه که ارامشش خراب شه پس دنبال رقابت و این چیزا نیس چون به فکر ارامشه