2777
2789
عنوان

عمه‌ام رفته مثل النگوهای من گرفته 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2791 بازدید | 123 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه کاره ایی عزیزم ک حتی متوجه نشدی چتد گرمع؟ شاید ادم ی لحظه اشتباه کنه ولی دیگه شما از ی لحظه رد کردی، 

ی ضربه ساده اس دیگع گلم 

به هرحال مبارکت بلشه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
مبارکت باشه عزیزم عکس النگو هات رو بفرس این که خیلی خوبه تو زندگی عمه هات الگوشونی از تو یاد میگیرن ...

میدونی خیلی موارد دیگم هست من اصلا توجه نکردم بهشون،اکثر خانماییم که اینجا میکن نه تو حساسی خودشون در واقعیت حتی مثل من رفتار مودبانه‌ام شاید نکنن در عمل، درصورتی که من چیزی نگفتم به خودشون😅

چه کاره ایی عزیزم ک حتی متوجه نشدی چتد گرمع؟ شاید ادم ی لحظه اشتباه کنه ولی دیگه شما از ی لحظه رد کر ...

خانم گلی من الان ناراحت بودم، اصلا به فاکتورم دقت نکردم روزیم که رفتم خرید در وسع پولم طلا انتخاب کردم به گرم و وزنش کاری نداشتم ان شاءالله شما رد نکنی 

خانما من با اجازتون عکس رو پاک کنم،ممنون خدارو شکر بحث اصلی یادم رفت الان خودم خندم گرفت😂

چه اشکالی داره عمت شبیه تو النگو گرفته

خواهرزاده منم تازه النگو خریده بود بعد از اینکه من خریدم النگوی منو دید خوشش اومد رفت تعویض کرد از مال من گرفت

اصلا برام مهم نبود

هر کس برا دل خودش میگیره

الان از مامانم پرسیدم توضیح داد ، من اشتباه کردم 😅

قشنگم سرکار میری یعنی سن پائین نیستی.

فرمول خرید طلا این هست

وزن طلا ضربدر گرم + اجرت به درصد

+ مالیات بر ارزش افزوده به درصد

خودتم بک حساب کتاب کنی مشخص هست

برای شما میشه ۴/۸۵۰/۰۰۰ ضربدر ۱۸ گرم و ۱۴۰ سوت

ک میشه ۸۸/۰۲۷/۰۰۰

+ ۱۲٪ ک میشه  ۹۸/۵۹۰/۰۰۰

+ ۷ درصد مالیات( ک‌ اینو تا ۱۲ خم میگرن)

میشه ۱۰۵ میلیون

💕

بسم الله 🤦 دقیقا مشکلتون چیه نی نی سایتیا؟ یه تیکه طلا دیگه . ایلان ماسک از روی فضا پیماش میسازن وا ...

اینجا هر کسی میاد از تجربیات و یا اتفاقی که براش افتاده میگه، قرار نیست که لزوما یه اتفاق بزرگ باشه، منم حس درونی خودم رو گفتم شما میتونی ساده بگذری نیاز به کوچیک انگاریش نیست آدما با اتفاق هر چند کوچیکم ممکنه حالشون گرفته بشه 

قشنگم سرکار میری یعنی سن پائین نیستی.فرمول خرید طلا این هستوزن طلا ضربدر گرم + اجرت به درصد+ مالیات ...

عزیزم من الان ناراحت بودم جزئی نشدم،روزیم که رفتم خرید اندازه پولم انتخاب میکردم به وزنش کاری نداشتم، درست بیست سالمه ولی به سنم ربطی نداره الان گرفته بود حالم و موقع خرید هم خودم تنها نیودم همراهم موارد دیگه رو چک میکرد

خب خداروشکر بزای شما پیش اومد فکر نکن 🌹

خانم محترم من قصد بدی نداشتم از حرفم 

اما این نشون میده شما مثلا برای عمتون الگو هستین یا اون سلیقه شمارو دوست داره . چه نیازی داره به هر اتفاقی منفی نگاه کنیم؟

موفق باشین دوست عزیز 

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم