2777
2789
عنوان

کاش وقت دیگه ای باهاش آشنا میشدم

68 بازدید | 4 پست

کاش قبلا با خواستگارم آشنا میشدم

کاش ازدواج قبلیش من باهاش آشنا شده بودم

بعضی چیزامون حیلی با هم خوب بود ولی زندگی قبلیش اثرات خودش رو به همراه داره

کاش اصلا وقتی فهمیدم طلاق گرفته ردش می کردم

تصمیم دارم دیگه اصلا با هیچ مرد مطلقه ای وارد ارتباط نشم

خیلی سخته منی که ازدواجی نداشتم بخوام برم تو ارتباط با کسی که یه زندگی رو گذرونده

هر چند کوتاه بوده باشه ولی بازم یه زندگی بوده و آسیب هایی رو به طرف زده

الان این طرف من مثل چی از مهریه وحشت داره و به من میگه مهریه ۱۴ تا

آخه ۱۴ تا مهریه است مگه

یکی دیگه داغونت کرده هرچی داشتی ازت گرفته بعد من این ترست از مهریه و آسیبی که دیدی رو تحمل کنم

ردش کردم

هم ترومای زندگی قبلیش رو داره

هم از مهریه می ترسه

هم اینکه مالی و مادیاتش رو خیلی سر مهریه دادن زندگی قبلیش از دست داده نمی تونم از شرایط خوب خودم برم با سختی زندگی کنم

با مشاور هم حرف زدم همین رو گفت

دیگه به هیچ وجه مرد مطلقه یا حتی زنش فوت کرده باشه رو قبول نمی کنم چون یه وقت دلبستگی این وسط ایجاد میشه

مثل این خاستگارم

آدم اذیت میشه

من که واقعا این تصمیم برام خیلی خیلی سخت بود

می خواست تلفنی باهام حرف بزنه هم قبول نکردم تو چت گفتم چون تلفنی ممکن بود یه وقت تحت تاثیر قرار بگیرم و اذیت بشم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پچ معلوم پسر مجرد هم شکست عشقی نداشته؟؟ولب درکل بله وقتی ازدواج قبلیش اینجوری اثر داشته روش و اثرش مونده و زندگی جدیدش اثر گذاره بله بده

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
پچ معلوم پسر مجرد هم شکست عشقی نداشته؟؟ولب درکل بله وقتی ازدواج قبلیش اینجوری اثر داشته روش و اثرش م ...

آره هر کسی ممکن شکست عشقی گذرونده باشه ولی دیگه داستان مهریه و طلاق نداشته که کلی داغون بشه و مشکلات بگذرونه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود