2777
2789
عنوان

همش نگران معطل شدنم

178 بازدید | 25 پست

مثلا با خودپرداز که کار دارم یکی میاد پشت سرم هول میشم استرس میگیرم یا توی مطب دکتر یا داروخونه یا حتی کفش فروشی مانتو فروشی همش ذهنم میگه زیاد معطل نکن زود باش زود خریدتو بکن زود کارتو بکن. به بعضیا که به این چیزا فکر نمیکنن حسودی میکنم. همش میگم اگه زیاد تو کفش فروشی بمونم فروشنده با خودش میگه این چرا نمیره، این باعث میشه هول بشم استرس بگیرم نتونم درست کفشا رو نگاه کنم یا پشت عابر بانک یکی بیاد پشت سرم استرس شدید میگیرم که نکنه کارم طول بکشه نفر بعدیم چیزی بهم بگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سعی کن تو اون مواقع تنها نباشی با خواهری دوستی بری که اونا بهت گوشزد کنن ک استرس نگیری 

اصلا چرا باید استرس بگیری هر کاری یه تایمی میخواد بعضیا دستشون کنده یا با ناز و ادا انجام میدن طول میکشه بعضیا سریع نیاز نیس همه مثل هم باشن که 

قبل هر کاری تفکر، تفکر، بازهم تفکر
آدما رو خیلی جدی گرفتی ، خیلی بالا بردیشون ، احتمال زیاد برمیگرده به بچگیت و رفتار پدر مادر با اطراف ...

اره آدما رو واقعا جدی گرفتم. همش هول میشم عصن ارامش ندارم. همش میگم نکنه کارم طول بکشه نفر بعدیم بگه وای چقد طولش دادی یا بحث کنه باهام

سعی کن تو اون مواقع تنها نباشی با خواهری دوستی بری که اونا بهت گوشزد کنن ک استرس نگیری اصلا چرا باید ...

فکر میکردم اگه تنها نباشم استرس نمیگیرم ولی ذهنم انگار مریض شده. انگار همه مهمن غیر از خودم