2777
2789
عنوان

به نظرتون نامزدم ناراحت شد

125 بازدید | 22 پست

شام اومده بود خونمون بابام و نامزدم داشتن توی حیاط کباب درست میکردن بعد من همیشه عادتمه سرمو از پنجره اتاقم آوردم بیرون گفتم سلام تنها عشق زندگیم😍

احساس میکنم ناراحت شد 

من این تیکه کلاممه الآن چیکار کنم

کاربر قدیمی هستم💕

بهش محبت کردی ناراحت شد؟ 

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه آخه گفتم تنها عشق زندگیم

خب حرف بدی مگه

باید جمع ببندی😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
آخه اول فک کرد با اونم هعییی

اها با بابات بودی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه آخه گفتم تنها عشق زندگیم

خب ب کی سلام دادی بالاخرا

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
عآره با بابام بودم همیشه بهش میگم عشقم

ببخشید ولی گند زدی😅

بالاخره شوهرته انتظار داره ازت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب حرف بدی مگهباید جمع ببندی😕

کلا کلم سمت بابام بود بعدا متوجه نامزدم شدم ولی ناراحت شدم 

منم اگه وقتی پیش مادرشوهرمم همسرم بهش بگه تنها عشق زندگیم ناراحت میشم

کاربر قدیمی هستم💕