2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دست گلی ک به جای گل توش پول میزارن خیلییی باکلاسه

این واقعا خوبه

پارتنر منم سربازه، میدونم چقد پول لازم دارن

پولارو‌ ببر گلفروشی‌ برات دسته گل تو باکس درست کنن

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

این واقعا خوبهپارتنر منم سربازه، میدونم چقد پول لازم دارنپولارو‌ ببر گلفروشی‌ برات دسته گل تو باکس د ...

منم میگم نامزدم سربازه پول لازم داره 

ولی خو لباسم اتفاقا هی میگه برم بخرم فعلا نشده بره بخره چون خیلی کار داره بعد سربازی از همونجا رفته تو کار اسنپ تازه الان اومده الانم میره میخواب ۴ صب بیدار میشه …..

منم میگم نامزدم سربازه پول لازم داره ولی خو لباسم اتفاقا هی میگه برم بخرم فعلا نشده بره بخره چون خیل ...

الهی، قشنگ درک میکنم

خیلی تو این دوران فشار روشونه‌

پس لباس بخر براش اگه سلیقشو‌ میدونی

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اتفاقااا عاشق سلیقه منه همش میگه تو انتخاب کن

پس عالی شد

برو براش خودت خرید کن

اگه پولم بدی خب میره خرید دیگه، پس خودت بخر