چرا انقد دنبال اخرشی مگه رو دست خانوادت موندی یا نمیدونم نمیتونی برا خودت زندگی کنی دور از جون شاید اصلا همین فردا رفتیم تو خیابون یه بلایی سرمون اومد مردیم چرا انقد فشار ایندرو گذاشتی رو خودت یا از من خوشت میاد میای منو میبینی تهشم مطمئنن اگه برات خوب باشه خوب میشه نباشم شاید خدا منو از زندگیت پرت کنه بیرون الان میگی ضربه خوردی و دیگه طاقت یه ضربه دیگرو نداری ولی من میگم تجربه کردی و خدا برات قشنگ ترشو چیده خیلی قشنگ تر پس بیخیال اخرش دلت خاست من هستم هیچ وقتم پشتتو خالی نمیکنم بدون اینکه بدونم تهش چی میشه خاستی بیا منو ببین نخاستیم ک خاستی دنبال اخرش باشی هیچی دیگه بمون یکی بیاد ک بگه اخرش اینه ولی یچی دیگه بشه هیچ کس جز خدا اخرشو نمیدونه پس یه نصیحت دوستانه ببین چجوری حالت خوبه همون جوری زندگی کن نه تو گذشتخ نه تا اینده بلکه تو الانت زندگی کن
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چرا انقد دنبال اخرشی مگه رو دست خانوادت موندی یا نمیدونم نمیتونی برا خودت زندگی کنی دور از جون شاید ...
نمیدونم حسم میگه واسه دو روز میخوادت
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤