2777
2789
خب برای دانشجو های فرهنگیان هم دوره کار آموزی میذارن که برن با محیط مدرسه آشنا بشن کار کنن در دوران ...

منم موافقم که تجربه دانشجویان فرهنگیان بیشتره 

دوره پودمان تقریبا دو ترم دانشگاهی و خیلی کاربردیه 

اکثر قبولی های ماده ۲۸ امسال که من میشناسم تجربه تدریس دارن 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

منم موافقم که تجربه دانشجویان فرهنگیان بیشتره دوره پودمان تقریبا دو ترم دانشگاهی و خیلی کاربردیه اکث ...

من با چند نفر شون همکار شدم باور کن ۳تا بچه داره طرف بعد اقتصاد درس میده برای رشته انسانی بلد نیست اقتصاد با کدوم ص یا س نوشته میشه

انشاالله که همه معلم ها باسواد باشن اما متاسفانه معلم بی سواد خیلی زیاد شده بعضی اوقات باور نمی کنم این افراد معلم هستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با چند نفر شون همکار شدم باور کن ۳تا بچه داره طرف بعد اقتصاد درس میده برای رشته انسانی بلد نیست ا ...

چقدر متاسفم اینو شنیدم 

من اطرافم کمتر از ارشد ندارن که ماده ۲۸ قبول شدن و با سواد هستن

آدم های ناموفق شکست های خودشونو گردن بقیه میندازن و قبول نمیکنن ناکامی های خودشون به علت رفتار غلط خ ...

اتفاقعا من هیچ وقت شکست نخوردم و مقصر همه چیزم خودم میدونم نه آدما ولی میگم این شرط ۴۰سال واقعا موانع هست بر سر راه جوون ها این که با هر رشته ای میشه آزمون داد و فقط همه تو هر دانشگاه یه مدرک گرفتن تو هر شرایط سنی می تونن آزمون بدن ظلمه باید فرقی باشه بین جوونی که تو بهترین دانشگاهای کشور درس خونده با اونی که تنبلی کرده رفته پیام نور با آزاد ثبت نام کرده باید فرقی باشه بین جوونی که تو بیست سالگی دنبال کار با زن چهل ساله ای که شوهرشو کرده بچه دارشو شده  هیچ تلاشی برا کار نکرده حالا دیده زیاد میگیرن یادش افتاده به آزمون شما دارین زور میگین به خدا 

نامه رو قبل از ثبت نام میری از بنیاد جانبازان میگیری که سهمیه ایثارگری رو استفاده کنی اسمت توی سیستم ...

ببخشید قبل ثبتنام مگه باید نامه گرفت؟مگه همون تیک درصدرو تو ثبتنام بزنی کافی نیس؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
دو ماه آره دیگه واقعن خوندم دیگه😅 نخونده که نمیشه

منابع رو کامل خوندی یاخلاصه

من باید ازرو گوشی بخونم😥

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
غیر انتفاعی امتیاز نداره فقط حق التدریس ها و نهضتی های آموزش و پرورش دارن مهد هم فکر کنم مهد های دول ...

عزیزم میشه توضیح بدی

حق التدریس و نهضت چجوریه؟و چجوری از طریقشون سابقه میتونیم جمع کنیم؟

اتفاقعا من هیچ وقت شکست نخوردم و مقصر همه چیزم خودم میدونم نه آدما ولی میگم این شرط ۴۰سال واقعا موان ...

من چیکاره مملکتم که زور بگم 

حرف من که تجربه آزمون و قبولی رو دارم اینه که چه جوان باشی یا چهل ساله ، با بچه یا بدون بچه میتونی تلاش کنی و قبول بشی 

اتفاقا کسی که ازدواج کرده و بچه داره شرایطش برای درس خواندن بسیار سخت تر از کسیه که مجرد است یا بچه نداری

اطراف خودم خیلی زیادن که مجردن و بدون سهمیه قبول شدن 

خودم که هم ازدواج کردم هم بچه دارم هم مدرک دکتری هم تجربه تدریس ،واقعا هم درس خواندم و قبول شدم.

شما هم بخونید قبول میشی

منابعی که میخوای رو عوض کن ،تست بزن 

مصاحبه رو کار کن 

امسال که کتبی ۴۰ درصد بود ،دعوت به مصاحبه شدین؟

ببخشید قبل ثبتنام مگه باید نامه گرفت؟مگه همون تیک درصدرو تو ثبتنام بزنی کافی نیس؟

اول باید ببینی اسمت ثبت شده توی سیستم بنیاد یا نه 

اگه ثبت شده که نامه نمی‌خواد برای ثبت نام ولی بعداً که دعوت به مصاحبه شدی نامه ازت میخوان

عزیزم میشه توضیح بدیحق التدریس و نهضت چجوریه؟و چجوری از طریقشون سابقه میتونیم جمع کنیم؟

میری اداره آ پ بسته به نیاز منطقه تون یه فرمی پر می کنی میری روستا و جا های دور افتاده میشی حق التدریس ساعتی پول تدریس ات رو میدن روز های تعطیل هم از ساعت کاری ات کم می کنن مثل رسمی نیست برای نهضت هم بازم بسته به نیاز منطقه میرین به خانم های بی سواد تدریس می کنین این مورد اکثرا تو شهر هست تدریس تون 

اول باید ببینی اسمت ثبت شده توی سیستم بنیاد یا نه اگه ثبت شده که نامه نمی‌خواد برای ثبت نام ولی بعدا ...

چجوری باید بدونم ثبت شده یانه

میری اداره آ پ بسته به نیاز منطقه تون یه فرمی پر می کنی میری روستا و جا های دور افتاده میشی حق التدر ...

ممنونم متوجه شدم