2777
2789
عنوان

حالاواقعافهمیدم شوهرم ازم متنفره

| مشاهده متن کامل بحث + 1916 بازدید | 107 پست
دمت گرم عجب زیاده 😂 نصفشم بگیری تمومه ماهی ی سکع بهت بده بهترین زندگی رو میتونی بکنی من نمیگم جدا ش ...

پسرم ازوقتی به دنیااومده یروزخوش ندیده ازوقتی چشم بازکرده همیشه دعوا وکتک کاری دیده حتی حامله هم که بودکتکم زدهولم داد باکمرخوردم روتخت تخت شکست ومهره کمرم خوردشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید ازدواج دوم بدترباشه، ولی نجات از دست آدم سمی و تنها زندگی کردن گاهی خیلی بهترهالبته منم از زندگ ...

درسته ولی هیچوقت نباید با ی جمله قضاوت کرد شرایط با شرایط فرق داره تنها زندگی کردن تو فرهنگی درسته در فرهنگی هم نمیزارن ی زن تنها باشه هزار تا صاب درمیاره اصلا زندگی ها ی کیلومتر اون ور تر فرق دارع

پسرم ازوقتی به دنیااومده یروزخوش ندیده ازوقتی چشم بازکرده همیشه دعوا وکتک کاری دیده حتی حامله هم که ...

شوهرت چی دارع خونه ماشین چیزی داره بتونی بگیری ازش؟! برا مهریه 

درسته ولی هیچوقت نباید با ی جمله قضاوت کرد شرایط با شرایط فرق داره تنها زندگی کردن تو فرهنگی درسته د ...

خب اینا فرهنگهای غلطه، از یه جایی باید جلوی ظلمی که به زنها میشه ایستاد. ولی خب عوض کردن این فرهنگ و تابوشکنی هم خودش جرات و جسارت میخواد که هرکسی نداره

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

خونه وماشین داره

نسبت به شرایطت با مشاور صبحت کن گفتی بهت پول نمیده از ی دوستی مقدار پول قرض بگیر مشاور بگیر 

بعدا با ی وکیل حرفه ایی قرارداد ببند خوده وکیل راهنماییتون می‌کنه چون بهتون خرجی نمی‌ده و ....

لابد پیله ای گیر میدی

من هیچوقت هیچی ازش نمیخوام..تودوران حاملگیم خیلی دلم پیتزامیخوادبراش گفتم برام پیتزامیخری گفت باشه ونخرید چن شب بودازبس هوس پیتزاداشتم خوابشومیدیدم که دارم پیتزامیخورم هیچی دیگه آخرهم نخریدبرام دیگه ازهمون موقع هیچوقت بهش نگفته بودم هوس فلان چی کردم  که امروزیبارگفتم اونم اینجوررفتارکرد