2777
2789
عنوان

حالاواقعافهمیدم شوهرم ازم متنفره

| مشاهده متن کامل بحث + 1916 بازدید | 107 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا بگردم برا دلت بشین باهاشون حرف بزن بگو دیگه نمیتونم میخواید چیکار کنید بزاریدم تو خیابون؟عزیزم بب ...

نمیدونم چرا بعضی پدر مادرا فقط زاییدن و شوهر دادن دختر و بلدن. درک نمیکنم وقتی بچشون، پاره تنشون، داره عداب میکشه حمایتش نمیکنن

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

به نظرم دوتا کاسه آش بریز یه کاسه برای خودتون یه کاسه برای همسر بعد بخورید کلی از طعم ومزشو تعریف کن ...

موافقم این بهترین رفتاره واگر رفته اس بده بگو ممنونم که باهمه فشارایی که داشتی حواست به منم بود عاشقت شدم یعنی اصلا نشنیدم چی گفتیو کار مثبتشو برجسته کن

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
من که مرد خوب ندیدم

آدماتونو عوض کنید😐

خدای مردا برای هر چیزی پا نباشن برای اینکه زنشون بگه فلان چیز و هوس کردم به شدت پایه ان 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
بچه بیزبون

میدونی اخلاقش جوریه که فقط منوبچم میبینیم که اینقدبداخلاق وبددهنه جلوخانوادم انقدباهام خوبه که وقتی من ازشوهرم پیش خانوادم بدمیگم خانوادم میگن شوهرت خوبه تواخلاقت بده خوشی زده زیردلت

نمیدونم چرا بعضی پدر مادرا فقط زاییدن و شوهر دادن دختر و بلدن. درک نمیکنم وقتی بچشون، پاره تنشون، دا ...

چی بگم والا ایشالا کسایی اینقدر بی محبت و بی مسئولیت نسبت به فرزندشون چ قبل ازدواج چ بعد ازدواج کلا بچه دار نتونن بشن اینکه حسرت بخورن بهتره تا اینکه بچشون در آینده حسرت بخوره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
موافقم این بهترین رفتاره واگر رفته اس بده بگو ممنونم که باهمه فشارایی که داشتی حواست به منم بود عاشق ...

بله واقعا   

مردها دوست دارند کارهاشون که برای خانواده انجام می دن بزرگ بشه 

و خیلی به نظر بیاد   

به نظرم دوتا کاسه آش بریز یه کاسه برای خودتون یه کاسه برای همسر بعد بخورید کلی از طعم ومزشو تعریف کن ...

اینجوری بدتر کوچیک میشه و بیشتر از چشم میفته. انگار فقط هدفش خوردن آش بوده، حالا به هر قیمتی. طرف میگه اینهنه فحشش دادم، اونوقت این قربون صدقم میره به خاطر یه کاسه آش. این اصلا قشنگ نیست...

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

وا بگردم برا دلت بشین باهاشون حرف بزن بگو دیگه نمیتونم میخواید چیکار کنید بزاریدم تو خیابون؟عزیزم بب ...

یبارقهرکردم رفتم خونه مامانم دوروزخونشون بودم روزسوم رفتم مغازه برای پسرم خریدکردم وقتی اومدم خونه مامانم هرچی درزدم درو روم بازنکردمیدیدم داخل خونه هست  ولی عمدابازنمیکرددیگه منم چون جایی نداشتم دوباره برگشتم سرخونه زندگیم