2777
2789
عنوان

نامزدم ی ادم کم عقله یا بی غیرت❓❓❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 72 پست
مرد تو این سن عقلش کامل نیست اصلا

دیگه از یه پسر بچه متولد ۸۰، ۸۱ چه توقعی میشه داشت. همش هیجانه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

بله...اما واقعا هر چی ممکنه...از کجا معلوم مثل همسر شما خوب باشن؟ خودمون ک میدونیم چه روحی چه جسمی د ...

اره منم با رابطه کامل تو عقد تو عقد مخالفم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صیغه خوندیم عزیزم عقد نیسیتیم یکسال و ۴ ماهه نامزدیم

خب شوهرته دیگه محرمته

حالا حدودایی رو رعایت کن بهش بگو مثلا بوس جلو خانواده یعنی چی یا مثلا رابطه خیلی جدی تا عقد رعایت کنی بهتره اما شوهرته اگه خلوتی دارین تا حدودی راضیش کن

عزیزم😐وقتی تنها گیرم میاره کارخودشو میکنه حتی اگ من التماس و گریه ام‌کنم انگار‌من و نمیبینه اون لح ...

وقتی خودت به حریمت احترام نمیذاری و جوش خودت رو نمیزنی و رو ۷ودت غیرتی نمیشی از بقیه هم انتظار نداشته باش

وقتی خودت به حریمت احترام نمیذاری و جوش خودت رو نمیزنی و رو ۷ودت غیرتی نمیشی از بقیه هم انتظار نداشت ...

😑وای اصلن‌حوصله ندارم براتون توضیح دادم ک من سعی خودمو میکنم تنها نباشم باهاش ولی کافیه شرایط پیش بیاد تنها شیم  اون وقت من حتی جلو چشماش دق هم کنم کار خودش انجام میده

هورمونییه .حواست باشه رابطه کامل نداشته باشی باهاش تا عروسی

میدونی 😑رابطه کامل اصلننن نمیخاد

من راضی ب همچین‌کاری نمیشم واقعن 

ولی کاریم میکنه واقعن ب زور انجام میده 🤐

😑وای اصلن‌حوصله ندارم براتون توضیح دادم ک من سعی خودمو میکنم تنها نباشم باهاش ولی کافیه شرایط پیش ب ...

با این شرایط میخوای واقعا باهاش عقد کنی؟

اصلا نمیخواد خودت رو به زحمت بندازی و برای کاربرایه سایت توضیح بدی یه بار ماجرا رو از اول برای خودت بگو به عنوان شخص ثالث نظر بده

به حریم تو اونم وقتی هنوز شوهرت نشده احترام نمیذاره

مرد های ح ش ری هم لااقل بعد عروسی اینجوری اند

قبل عقد یه سری مسائل اگه حرمتش شکسته بشه، ۲۰۰ درصد دودش میره تو چشم دختر

حالا خود دانی

خانوادتت حمایتت نمیکنن؟

اره بابااسی خودشم بچسداره اشتباه بزرگی رو میکنه

😶وای نمیدونم چی‌بگم بعضیا میگن عادیه

شاید کم عقله 

همسایه مادربزرگم ایناس گاهی وقتا میرم پیش مادربزرگم میخابم وقتی ک نامزد کردیم رفتم اونجا بخابم 

خیلیییی اصراررررر کرد ک بزار بیام نزاشتم بعد😐گف پس از دیوار میام بالا

با این شرایط میخوای واقعا باهاش عقد کنی؟اصلا نمیخواد خودت رو به زحمت بندازی و برای کاربرایه سایت توض ...

چرا میکننن

نمیدونمممم چون خودم خیلی دوسش دارم جدا شدن ازش برام سخته

از طرفیم  خانوادم بهم این شوک و وارد کردن ک کم عقله شاید