2777
2789

ما با اینکه خرج الکی نداریم ولی اخر ماه میشه اصلا پس انداز نداریم

خرجای الکی من اکثرا بخاطر هوس شیرین شکلاته

دلم میخاد یهو میرم ۲۰۰میدم کیک و شلکلات میخرم

نمیدونم چیکار کنم

درامدمونم زیاد نیس

هردومونم کار میکنیم ولی من درامدم در اون حد نیس

ولی من میخام پس انداز داشته باشم

چیکار کنم؟؟

بیخیال

لذت زندگیو ببر،، دیگه این پس اندازا پول نمیشه

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این ماه یه دفترچه بردار خرج هر روزت رو بنویس تا ببینی کجا از دستت در میره

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

تو یه تاپیکی صدات میزنم بیا اونجا راهکار زیاد داره

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من پولامو نگه میدارم زیاد شد از صاحب کارم میگیرم الان نزدیک ۲۰ شده نگرفتم میگم بذار بمونه خرج های کوچیک رو میگیرم البته 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍